🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

A női ruhatár nélkülözhetetlen darabjai

Milyen ruhákra van szüksége a hétköznapokban, hogy reggel aggodalom nélkül állíthassa össze öltözékét? Az időtlen pulóver-farmer kombinációtól a nélkülözhetetlen blúzokig és dzsekikig, itt vannak a női gardrób elengedhetetlen darabjai, amelyekkel minden évszakban jól öltözött lesz, miközben kényelmesen is érzi magát!

Női kabátok és mellények minden évszakra

Image
Image
Image

Polárok, könnyű, átmeneti kabátok és dzsekik

A technológiai fejlődés következtében a polár győzedelmeskedett a gyapjú pulóverek felett. Ez nem véletlen, hiszen könnyű, meleg és rendkívül puha. A mintás és színes modellek választéka pedig végtelen. Egy igazi alapdarab, ami könnyen helyettesíti a pulóvert. Legpraktikusabb tulajdonsága, hogy a cipzáras polárkabát egy szempillantás alatt fel- és levehető. Továbbá nem gyűrődik és nem deformálódik.
A női gardrób másik központi eleme az elegáns, változatos szabású dzseki (vagy kis kabát): farmerből, bőrből, műbőrből, gallérral vagy anélkül, kiemeli alakját és stílusossá teszi öltözékét.

Pulóver

A pulóver  egy igazi alapdarab. Különösen nőies a testhez álló, garbós pulóver, amely kiemeli az alakot. A molett testalkattal rendelkezőknek érdemes bővebb darabokat választani, amelyek lazább alsó résszel rendelkeznek. A garbós pulóverek nyújtják az alakot, így könnyen passzolnak bármilyen testalkathoz. Ezzel szemben a kerek nyakkivágású pulóverek inkább a kisebb mellbőséggel rendelkező hölgyek számára előnyösek.

Blúz

Legyen szó blúzról vagy tunikáról, ezek a női ruhadarabok örökké divatosak és nélkülözhetetlenek egy női ruhatárban. Hosszú vagy rövid ujjú, bő vagy testhez álló, pamutból vagy változatos anyagból készült, a blúz feldobja öltözékét és egy cseppnyi eleganciát kölcsönöz neki. A választék olyan nagy (színek, stílusok, stb.), hogy mindig tudunk bármely nadrághoz vagy a szoknyához illő blúzt választani évszaktól függetlenül.

Póló és trikó

A póló a lazaság szimbóluma. Kétségtelenül a női gardrób legkönnyebben kombinálható darabja. Legyen szó kerek, szögletes vagy V-nyakú, testhez álló vagy bő, egyszínű vagy mintás, hosszú vagy rövid ujjú, esetleg ujjatlan (azaz trikó) darabról, a póló mindenki számára előnyös, bármilyen stílusról vagy testalkatról van szó! Önmagában hordva kifejezheti vele stílusát, de diszkréten meghúzódva egy pulóver alatt hasznos aláöltöző is válhat belőle.

A kék farmer, a nélkülözhetetlen női nadrág

Le tudunk-e mondani egy olyan ruhadarabról, mint a farmernadrág? A válasz egyértelműen nem. Mindennapi életünk része, bármely generációt beleértve, hiszen testalkatnak és stílusnak megfelelően a legkülönfélébb szabásokban kapható: egyenes szabású, bootcut, skinny, regular.

A sztreccs verzió megjelenése lehetővé tette, hogy a legnagyobb komfortot kedvelők számára is kényelmet biztosítson. Röviden: a farmer mindenkinek jól áll. Mára annyira népszerűvé vált, hogy minden alkalomra hordható, nemcsak hétköznapi, hanem elegáns események során is, fehér blúzzal, blézerrel és körömcipővel kombinálva.

Image
Image

    Válassza ki a méretét