🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Csere és visszatérítés

Azt szeretnénk, ha Ön 100%-osan elégedett lenne. Ezért amennyiben Önnek valamilyen oknál fogva nem nyerte el a tetszését a rendelt termék, 100 napja van a készhezvételtől számítva, hogy visszaküldje az árukat, hogy azok árát visszaküldjük Önnek, vagy azokat kicseréjük egy másik termékre. Az árukat az eredeti állapotukban, és lehetőség szerint eredeti csomagolásukban, az Önnek kiszállított állapotban kell visszaküldeni, és nem lehetnek rajtuk szétszerelésre, telepítésre vagy használatra utaló jelek. Higiéniai okokból fehérneműket nem áll módunkban visszavenni.

Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva vissza szeretnék küldeni nekünk a rendelt terméket, az alabbi módon teheti meg:

Csere esetén:
A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk a megfelelően kitöltött Visszaküldési nyomtatvánnyal együtt, amit a számla hátoldalán talál.

Pénzvisszatérítés esetén:
A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk a megfelelően kitöltött Visszaküldési nyomtatvánnyal együtt, amit a számla hátoldalán talál. A visszaküldés költségi Önt terhelik.

Visszaküldés címe:
ATLAS FOR MEN
Budapest 1004
CSLK

Azt tanácsoljuk, hogy a visszaküldeni kívánt termékeket a Magyar Posta által juttassa vissza nekünk, ugyanis fennáll az esélye, hogy a más csomagküldő szolgálatok által kézbesített csomagokat a CSLK nem tudja fogadni.
Portós vagy utánvétes visszaküldéseket nem áll módunkban elfogadni.
Hibás termék vagy az Atlas For Men részéről felmerülő szállítási hiba esetén visszaigényelheti a termék visszaküldésének postaköltségét a postán kapott fizetési bizonylat bemutatásának ellenében.
A csomagolási költség Önt terheli.

Elállási jog:
A törvény lehetőséget kínál Önnek arra, hogy a termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül gyakorolja az elállási jogát.
Döntéséről postán vagy telefonon, a 06 1 245 5793-es telefonszámon értesíthet minket.
Cégünk azonos fizetési módot alkalmaz, mint amelyet a vásárláskor Ön használt, kivéve, ha cégünkkel ettől eltérően állapodik meg.
A visszatérítés halasztható a termékek visszaérkezéséig vagy a feladását igazoló szelvény beérkezéséig - amelyik ezek közül előbb teljesül.
Mivel a szállítási költségek átalányösszegben vannak rögzítve függetlenül a szállított termékek számától, az Atlas For Men nem téríti meg a kiküldés szállítási költségeit (normák tarifa), ha Ön az adott rendelésből az árucikkek csak egy részét küldi vissza.
A visszaküldés költségei továbbra is Önt terhelik.

Hogyan küldheti vissza a terméket?
1, Csomagolja be az árut (lehetőség szerint az eredeti csomagolásba).
2, Töltse ki a számlán található Visszaküldési nyomtatványt, és adja hozzá a csomaghoz.
3, Távolítsa el az ÁRUVISSZAKÜLDÉS címkét, amelyen megtalálható az ügyfélszolgálatunk címe, és helyezze rá a visszaküldendő csomagra.

Kérjük, a csomagot a következő címre küldje:
ATLAS FOR MEN
Budapest 1004
CSLK

Kattintson ide a visszaküldési formanyomtatvány letöltéséhez!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !