🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Női Pólók

(108 Termék)

Lazább, mint egy női ing, a póló egy praktikus kis felső és nagyon kellemes viselet a hétköznapokban. Tökéletes farmerrel, minden testalkathoz passzol, legyen akár vékony, akár molett. Egyéb előny: alacsony ára! Az olcsó női póló lehetővé teszi, hogy variáljuk az élvezeteket, anélkül, hogy csődbe mennénk!  Több mutatása Női Pólók.

24 termék megtekintve a(z) 108 termékből

LÁSD MIND

Női póló: felsőktől a topokig!

Lazább, mint egy női ing, a póló egy praktikus kis felső és nagyon kellemes viselet a hétköznapokban. Tökéletes farmerrel, minden testalkathoz passzol, legyen akár vékony, akár molett. Egyéb előny: alacsony ára! Az olcsó női póló lehetővé teszi, hogy variáljuk az élvezeteket, anélkül, hogy csődbe mennénk! 

A női póló minden színben kapható!

Egyszínű változatban a női póló sokféle színben kapható. Nyáron, míg a fehér női póló még mindig standard, gondoljon az élénk színekre - sárga, piros vagy narancs - és a pasztell árnyalatokra - zöld, kék és halványrózsaszín - melyek tökéletesek a napbarnított bőrön. Mindig legyen ruhatárában egy fekete női póló vagy akár szürke, homokszín, khaki, tengerkék pólók; könnyen társíthatóak és minden évszakban megfelelnek. A mintás pólók szintén rendkívül ötletesek! Kalandor megjelenéshez válasszon terep- vagy párducmintákat. Tengerparti stílushoz válasszon női tengerkék pólót, vagy csíkos női pólót! Az időtlenebb, ugyanakkor nagyon divatos megjelenés érdekében maradjon hű a virágmintákhoz, az azték vagy a népi mintákhoz. Széles választékot talál női divat kollekcióinkban.

A női póló bármilyen szabású, bármilyen stílusú lehet!

Hosszú, fenék alá érő, tunika szerű póló vagy rövidebb póló? Bő szabás vagy épp ellenkezőleg feszes, sőt testhezálló? Hosszú ujjú női póló vagy rövid ujjú póló? Valóban minden ízléshez, minden alkathoz találhat megfelelőt! Ugyanez a helyzet a nyakkivágással is! A hagyományos kerek nyaktól a csónak nyakig, a gombos nyaktól a garbónyakig, nem is beszélve a V-nyakú női pólóról, hatalmas a választék! Az anyag szempontjából, túl a klasszikus női pamut pólón, gondoljon a női poliészter pólókra is. Gyűrődésmentesek és gyorsan száradnak, ami igazán praktikus! Esténként legyen csábító egy női csipke pólóban; nincs ennél nőiesebb! Végül, hogy teljessé tegye ruhatárát, látogassa meg „női felsők és trikók” vagy „női blúzok és tunikák” menüpontunkat.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !