🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Női Parkák

(35 Termék)

Miután a férfi ruhatárakban elterjedt, a parka meghódította a női gardróbokat is! A női kabát vagy női puffer kabát igazi alternatívája, a parka alkalmazkodik az évszakokhoz. Több mutatása Női Parkák.

24 termék megtekintve a(z) 35 termékből

LÁSD MIND

Női parkák

Miután a férfi ruhatárakban elterjedt, a parka meghódította a női gardróbokat is! A női kabát vagy női puffer kabát igazi alternatívája, a parka alkalmazkodik az évszakokhoz. Itt megtalálja az általunk kínált női parkák főbb típusait és tanácsainkat, hogy megkönnyítsük női parkát választását. Tudjon meg többet a női parkákról.

A női parka: praktikus és divatos!

Miután a férfi ruhatárakban elterjedt, a parka meghódította a női gardróbokat is! A női kabát vagy női puffer kabát igazi alternatívája, a parka alkalmazkodik az évszakokhoz. Itt megtalálja az általunk kínált női parkák főbb típusait és tanácsainkat, hogy megkönnyítsük női parkát választását.

Találja meg itt téli vagy átmeneti női parkáját!

A női téli parka kabátok két fő kategóriába sorolhatók: puffer kabát stílusúak és klasszikusabb parkák. Az első típus melegen párnázott és steppelt. A második erős víztaszító anyagból készült, és steppelt anyaggal vagy vastag polárral van bélelve. Bármilyen is legyen a stílusuk, ezek a meleg női parkák jól szigeteltek. Általában dupla zárórésszel vannak felszerelve – egy patent vagy gombok alatti cipzáras zárórésszel – egy kiemelkedően védő állógallérral, és derékban összehúzhatóak. Sokuknak kapucnija is van, néha műszőrmével szegélyezve. És igen, a műszőrmével ellátott női parka még mindig nagyon divatos! A víztaszító vászonból készült (hogy az esőcseppek leperegjenek róla és ne szivárogjanak be) átmeneti női parkák könnyebb béléssel rendelkeznek. A tavasziak egyszerűen pamuttal vagy tafttal vannak bélelve, enyhén hűvös időben egy vékony női polárra, női pulóverre vagy női mellényre is felvehetők.

Válassza ki női parkáját testalkatának megfelelően!

Ha Ön nem túl magas, válasszon inkább rövid női parkát. Ha pedig egy hosszú, jól takaró női parkára vágyik, viselje magas sarkú csizmával vagy bokacsizmával, hogy nyújtsa az alakját. Ha Ön inkább molett, részesítse előnyben a klasszikus parkákat, mint a terjedelmesebb puffer parkákat. Ne feledje, hogy egy fekete női parka – akárcsak a sötétkék vagy bordó – mindig jobban karcsúsít, mint egy bézs vagy törtfehér parka. Ha divatos szeretne lenni, válasszon egy női khaki parkát! Időtlen, ez a divatos árnyalat bármely évszakban és mindenki számára megfelelő. Találja meg azt a megfizethető női parkát, amelyet ebben a szezonban viselni fog!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !