🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Szállítás

Az áruk kiszállításában magyarországi lakóhellyel rendelkező ügyféleink részesülhetnek. A csomagokat a Magyar Posta szállítja és kézbesíti. Az Atlasformen SAS nem felel a kézbesítés késéséért, amennyiben azt nem tudja befolyásolni, ilyen például a sztrájk vagy a fuvarozók késése. A szállítási költségek átalánydíjak.
A rendelkezésre álló termékeket a megrendelés jóváhagyásától számított 5-7 munkanapon belül, 1290 Ft ellenében küldjük el Önnek. Ez az időtartam magában foglalja a megrendelés előkészítését és kézbesítését. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése regisztrálása után legalább 2 nap előkészítési időre számíthat. Csomagja helyzetét a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon követheti nyomon, amennyiben megadja csomagja számát. Rendelésének állapotát a honlapunkon található fiókján keresztül ellenőrizheti. Minden promóciós kód, ami ingyenes kiszállítást kínál, feljogosítja Önt a díjmentes szállításra. Ingyenes szállítási ajánlataink csak Magyarországon érvényesek.
Amennyiben a honlapon keresztül leadott vásárlásának értéke meghaladja a 15 990 Ft-ot, a megrendelést ingyenesen elküldjük a magyarországi címére.

Szállítási cím

A szállítási cím az a cím, amelyre a megrendelést a számlával együtt elküldjük. Ezt az ügyfélfiók létrehozásakor, illetve az első megrendelésének leadásakor adja meg. Ezután ez a cím jelenik meg automatikusan következő megrendelések során.

Termék elérhetősége

Ha a választott termék a rendeléskor nem áll rendelkezésre, akkor a hiányzó áru becsült szállítási dátuma a számlán fog szerepelni. A késleltetett termék kiszállításának várható időpontjáról érdeklődhet vevőszolgálatunknál a 06 1 245 5793-as telefonszámon. Ehhez az információhoz szükség lesz a számlán szereplő ügyfélszámára.

    Válassza ki a méretét