🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Mellények

(30 Termék)

Már régóta hordanak mellényt a mozgást, barkácsolást vagy kertészkedést kedvelő aktív férfiak, de most már a városokban is hódít! A több éve divatos férfi pufi mellénytől a rendkívül könnyen kezelhető férfi polár mellényen keresztül a könnyebb modellekig, egy kis áttekintés az Ön számára elérhető modellekről. Több mutatása Férfi Mellények.

24 termék megtekintve a(z) 30 termékből

LÁSD MIND

Férfi mellény: praktikus és divatos!

Már régóta hordanak mellényt a mozgást, barkácsolást vagy kertészkedést kedvelő aktív férfiak, de most már a városokban is hódít! A több éve divatos férfi pufi mellénytőla rendkívül könnyen kezelhető férfi polár mellényen keresztül, a könnyebb modellekig, egy kis áttekintés az Ön számára elérhető modellekről. Minden évszaknak megvan a kedvenc férfi mellénye! Télen, 3 fő típusú meleg férfi mellényt kínálunk Önnek:
1. Férfi pufi mellények. Divatosak, minden árnyalatban kaphatók, városban és a természetben is hordhatók.
2. Férfi mellények gyapjúból vagy művelúrból, gyapjú vagy sherpa műszőrmével bélelve. Stílusuk van, és kétségtelenül hatékonyak is.
3. Férfi polár mellények. Kényelmesek és nagyon melegek, ezeket a legkönnyebb karbantartani; könnyen moshatók és gyorsan száradnak; valódi előny télen! Őszre válassza a vékonyabb bélésű, steppelt férfi mellényeket, vagy a vékonyabb polár vagy softshell mellényeket. Tavasszal-nyáron próbálja ki azokat a változatokat, amelyek ultrakönnyűek, de ugyanakkor praktikusak! Válassza a férfi pamut mellényt vagy a hálóval bélelt, mikroszálas modellt.

Férfi mellény: színek és lehetőségek választéka!

Ami a színeket illeti, egyszerű! Hogy mellényét a lehető legtöbb pulóverrel, inggelvagy pólóval hordhassa, válasszon semleges színt. A barna színű férfi mellény vagy a szürke, fekete, sötétkék vagy bézs színű férfi mellény sok öltözékhez passzol. Ha ruhatára semleges tónusú ruhákból áll, bátran merjen kontrasztosabb színeket választani, mint például a piros. Szabás szempontjából, a cipzár nélkülözhetetlen, télen pedig elengedhetetlen az állógallér. Néhány választási lehetőség azonban az Ön személyes ízlésén és felhasználásán alapul. Klasszikus modell 2 zsebbel vagy sokzsebes férfi mellény? Öné a választás! Divatos sportos férfi mellény vagy inkább városi stílusú, nálunk biztosan megtalálja az Önhöz illő modellt. És ha klasszikus, hosszú ujjú férfi kardigánra vágyik, fedezze fel kötött férfi mellényeinket!

    Válassza ki a méretét