🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Cipők

(137 Termék)

A túracipők, férfi csizmák vagy egyéb férfi bakancsok, melyeket néha „magasszárú férfi cipőknek” nevezünk, a legnépszerűbb és gyakran a legkedveltebb téli férfi cipők. Több mutatása Férfi Cipők.

24 termék megtekintve a(z) 137 termékből

LÁSD MIND

Télen válassza a magasszárú férfi cipőt!

A túracipők, férfi csizmák vagy egyéb férfi bakancsok, melyeket néha „magasszárú férfi cipőknek” nevezünk, a legnépszerűbb és gyakran a legkedveltebb téli férfi cipők. Tökéletesek farmernadrággal és tökéletesen illenek az Ön összes laza ruházatához. Rendkívüli hidegben javasoljuk a sherpával bélelt modelljeinket; velük nincs többé fagyos láb! A hegyekben szerelkezzen fel cipzáras vagy tépőzáras, speciálisan a hóra tervezett hócsizmával. Egy elegánsabb ruházathoz válasszon inkább klasszikusabb félcipőt: szép férfi bőr cipők melyek közül legkedveltebb a fekete férfi cipő, mely mindenhez illik.

Nyáron végtelen sokféle stílusú férfi cipő kapható!

Nyáron hatalmas a választék! Mokaszin, sportcipő, szandál, spárgatalpú cipő… Minden lehetséges! Ragaszkodhat a férfi bőr cipőhöz, vagy választhat egy nyáriasabb férfi vászoncipőt. Választhat fehér férfi cipőt, szürke, kék modellt vagy megpróbálkozhat markánsabb színekkel, például egy piros férfi cipővel. Az időtlen modellek között természetesen megtalálható a városban és nyaraláskor is viselhető férfi tengerészcipő! Ami a szandálokat és strandpapucsokat illeti, ezek a szabadság érzetét adják és biztosítják lába szellőzését… Egy igazi „plusz”, amikor meleg van!

Szabadidejére válasszon egy rendkívül kényelmes férfi cipőt!

Számos modell készült sportoláshoz és pihenéshez! A férfi túracipő, amit férfi gyaloglócipőnek is nevezünk, tökéletes lesz mindenkinek, aki szeret sétálni. Kényelmes, könnyű és erős, a boka mentén párnázott férfi cipő jól illeszkedik a lábhoz, és csúszásmentes bordázott talppal rendelkezik. Végül, ha széles vagy érzékeny a lába, fedezze fel a „La Confortaise” férfi cipő kollekciót. Ezeket a kifejezetten az Ön számára tervezett modelleket könnyű felhúzni, és páratlan kényelmet nyújtanak.

    Válassza ki a méretét