🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Alsónemű

(38 Termék)

Kiváló természetes és puha anyag, a pamut a legjobb választás férfi alsóneműinkhez! Alsónadrágok, boxerek vagy rövid szárú alsónadrágok... bármilyen preferenciája vagy szokása legyen is, itt jó kivitelezésű és olcsó modelleket talál! És ha tétovázna a többféle szabás között, íme egy rövid emlékeztető mindegyik erősségéről. Több mutatása Nagy méretű Férfi Alsónemű.

24 termék megtekintve a(z) 38 termékből

LÁSD MIND

100% pamut nagy méretű férfi alsónemű: széles választék alacsony áron!

Kiváló természetes és puha anyag, a pamut a legjobb választás férfi alsóneműinkhez! Alsónadrágok, boxerek vagy rövid szárú alsónadrágok... bármilyen preferenciája vagy szokása legyen is, itt jó kivitelezésű és olcsó modelleket talál! És ha tétovázna a többféle szabás között, íme egy rövid emlékeztető mindegyik erősségéről.

Fecske alsónadrág vagy boxer: válasszon nagy méretű férfi alsóneműt, amely jól illik az alkatához!

A klasszikus fecske alsónadrágok, akárcsak a jobban beburkoló boxer alsónadrágok, szűk szabású alsóneműk, amelyek úgy öltöztetik, mint egy második bőr, és követik teste mozgását. Ezek a modellek ugyanolyan kényelemmel viselhetőek bő, laza szabású nadrágok vagy jobban testhezálló nadrágok alatt is. Ezenkívül mindegyik elülső részén bélelt középrész található az optimális kényelem és tartás érdekében. Ami a színeket illeti, minden árnyalatban elérhetőek, egyszínű, csíkos vagy nyomtatott változatban, kis mintákkal. Végül vagy széles, gumírozott derékrésszel (több éve ez a domináns trend), vagy hagyományosabb, gumírozott, rejtett derékrésszel vannak kialakítva.

Rövid szárú alsónadrág - az úgynevezett shorty - olyan választás a nagyméretű férfi alsóneműk közül, amely a szabadságot részesíti előnyben!

A rövid szárú alsónadrág – vagy az Atlas For Men shorty – ugyanazokat a minőségi kivitelezéseket kínálja, de a combnál lazább szabást alkalmaz. Könnyű és nagyon kellemes viselet, azonban kevésbé praktikus, ha szűk nadrágot hord. Ugyanakkor nagy szabadságérzetet nyújt. „Short” szabása ezért egyszerre a legnagyobb előnye és kis gyengesége is. Végül a nagyméretű alsóneműk között hosszú szárú alsóneműt vagy „hőtartó”, aláöltöző alsóneműt is talál. Télen nadrág alatt hordva, egy a bokánál elasztán tartalmú bordázott szegéllyel összehúzott, hosszú szárú alsónadrág mesés „hideg elleni” védelmet nyújt. Fontos tudni azt is, hogy a rövid vagy hosszú szárú alsónemű eltérhet eredeti használatától. Valójában sok férfi pizsamaalsóként is használja őket nagy méretű férfi trikóval vagy nagy méretű férfi pólóval. Most Ön választ! Alsónadrág, boxer, rövid vagy hosszú szárú alsónadrág... itt biztosan megtalálja az Önnek megfelelő, olcsó nagy méretű alsóneműt!

    Válassza ki a méretét