🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Kötelezettségvállalás


EGY DIVAT, AMI ILLIK ÖNHÖZ


ELÉRHETŐSÉG
- Az Atlas For Men minőségi ruházatot kínál elérhető áron, M-es mérettől egészen 5XL-ig. Garantáltan minden méret azonos áron kapható.
- Az Ön igényeihez igazodva különböző rendelési és fizetési módokat biztosítunk.

ELÉGEDETTSÉG
- Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ügyfélszolgálati kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy gyors és kielégítő válasszal szolgáljunk kérdéseire.
- Kövessen minket Facebook-on és iratkozzon fel hírleveinkre, hogy minden héten elsőként értesüljön különleges ajánlatainkról és stílustippjeinkről!

PRAKTIKUSSÁG
- Fedezze fel az évszaknak megfelelő kollekcióinkat, melyeket az Ön mindennapi igényeihez és szabadtéri tevékenységeihez mérten készítettünk.
- Vásároljon könnyedén otthonról, böngésszen választékunkban a weboldalunkon!


AZ ÖN ÉRTÉKEI FONTOSAK SZÁMUNKRA


AUTENTIKUSSÁG
- Széles kínálatunkban mindent megtalál, az autentikus stílusú termékektől kezdve, egészen az időtálló alapdarabokig, melyek sosem mennek ki a divatból.
- Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk: törekszünk arra, hogy kapcsolatainkban és az általunk megosztott információkban a lehető legátláthatóbbak legyünk.

FEJLŐDÉS
- A vállalkozószellem fontos számunkra a mindennapi gyakorlatban. A folyamatos fejlődésre törekszünk, éppen ezért keressük mindig az új kihívásokat és lehetőségeket.
- Célunk, hogy olyan kényelmes, praktikus és ellenálló termékeket tervezzünk Önnek, melyekkel teljes szabadságban élvezheti szabadtéri tevékenységeit.

KÖZÖSSÉG
- Szeretnénk együtt dolgozni és együtt élni egy olyan vállalatnál, ahol barátságos a környezet, és amely értékeli a sokszínűséget, az egyenlőséget és a munkahelyi jólétet.
- Törekszünk az olyan közös megoldásokra, melyek ökoszisztémáink védelmét szolgálják, valamint az olyan hosszú távú partnerségek létrehozására, melyek mindenki számára előnyösek.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

MINŐSÉG ALACSONY ÁRON
- Úgy gondoljuk, hogy az alacsony ár nem mehet a minőség rovására, ezért kedvenc termékeit a legjobb ár-érték arányban kínáljuk.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM + STÍLUS
- Úgy gondoljuk, hogy a stílus nem mehet a kényelem és a praktikum rovására, ezért termékeinket úgy terveztük meg, hogy azok egyszerre legyenek kényelmesek és pratikusak, valamint mind hordozzák az Atlas For Men stílusjegyeketek.

ALACSONY ÁRAK + FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
- A megfizethető divat mellett fontosnak tartjuk a természet és az emberek tiszteletét is. Csapataink keményen dolgoznak azon, hogy egy olyan márkát hozzanak létre, amelynek termékei a teljes életciklusuk során értéket képviselnek.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !