🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Kik vagyunk mi?


Az Atlas For Men a kültéri ruházat és kiegészítők francia specialistája és európai vezetője. Kizárólag távértékesítéssel (webshop és katalógusok) forgalmazott, autentikus stílusú ruházatot és kiegészítőket kínálunk a természet szerelmeseinek, amelyek ideálisak szabadtéri tevékenységekhez és ötvözik a mozgásszabadságot, a kényelmet, valamint az ellenállóképességet.

Az ATLAS FOR MEN SAS-t 1999-ben alapították. Kezdettől fogva feltett szándékunk egy olyan kínálat létrehozása, mely valós igényekre tud válaszolni: természet ihlette, kényelmes, ellenálló és praktikus ruházat, egészen 5XL-es méretig, elérhető áron. A minőségi termékek mellett minőségi szolgáltatásnyújtásra is törekszünk, melyet kötelezettségvállalásainkban fogalmaztunk meg.

Az ATLAS FOR MEN franciaországi sikerei után nem sokára nemzetközi viszonylatban is bizonyítani tudott. Elsőként 2005-ben Belgiumban indítottuk el külföldi tevékenységünket, ezt követte Németország 2008-ban, Svájc 2010-ben, Ausztria 2011-ben, Hollandia 2013-ban, Lengyelország 2015-ben, Csehország 2016-ban, Szlovákia 2017-ben, az Egyesült Királyság 2018-ban, Magyarország 2019-ben, végül Kanada és az Egyesült Államok 2021-ben.

Az ATLAS FOR MEN napjainkban:


150 munkatárs
14 ország
7 millió ügyfél

Csatlakozzon hozzánk Facebookon:
Facebook

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !