🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagyméretű Férfi Kabátok

(101 Termék)

Nem tudja, hogy erre a télre nagy méretű férfi kabátot vagy nagy méretű férfi dzsekit válasszon? A helyes választás elősegítése érdekében egy kis emlékeztető az egyes modellek erősségeiről ! Több mutatása Nagyméretű Férfi Kabátok.

24 termék megtekintve a(z) 101 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű télikabátok férfiaknak: Parka vagy dzseki: hogyan válasszunk?

Nem tudja, hogy erre a télre nagy méretű férfi kabátot vagy nagy méretű férfi dzsekit válasszon? A helyes választás elősegítése érdekében egy kis emlékeztető az egyes modellek erősségeiről!

A nagy méretű férfi kabát: minden terepen használható és sokzsebes modell!

Ha a nagy méretű nyári férfi kabátnak sok rajongója van, a rajongás ezért a modellért megduplázódik télen. És ez könnyen érthető! Nagyon ellenálló, víztaszító anyagból (mikrotech, softshell...) készült, steppelt vagy meleg polárral bélelt, a téli parka magas szintű védelmet nyújt a rossz időjárás ellen. Egy másik hideg elleni előny: az ilyen típusú nagyméretű kabát kiváló szigetelést biztosít. Ezért a parkát gyakran kettős zárórésszel látják el (cipzár + tépőzáras vagy patentos fül), ujja állítható és néha még az alja is összehúzható. Téli kollekcióink számos kapucnis nagy méretű férfi kabátot kínálnak (gallér alá rejtett vagy látható, levehető vagy nem, szőrmével vagy anélkül). Végül, ha szereti a funkcionális terep ruházatot, a nagy méretű kabát kielégíti igényeit számos külső és belső zsebével. Benne úgy sétálhat, hogy szabadon maradnak a kezei, miközben személyes holmiját magánál tartja.

A nagy méretű férfi dzseki: meleg és annyira könnyű!

Teljesen más stílusban, a nagy méretű dzseki szintén nagyon meleg! Korábban főleg a hegyekben, a sípályákon használták, ma már mindenhol viselik, még a városban is. Ugyanakkor, a parkával ellentétben, a dzsekit - kapucnival vagy anélkül - kizárólag sportruházatként vagy laza stílusú öltözetként viselik. Gyakran rövidebb, mint a parka, könnyebb is, ami nagyon kényelmes viseletet jelent. Kissé kerekded alkata van és fél, hogy a dzseki szélesíti vonalait? Egyszerűen kerülje a nagyon vastag, élénk színű dzsekiket. Ehelyett válasszon könnyű, vékony és fekete dzsekit. Végül fontos tudni, hogy talál itt nagy méretű mellényeket is - bodywarmer-nek is nevezzük - , melyek nagyon praktikusak, szép nagy méretű téli férfi pulóver felett hordva stílusos megjelenést biztosítanak. Bármi is történjen, ha olcsó, nagyméretű férfi kabátot keres - legyen szó akár téli dzsekiről, parkáról vagy nagyméretű férfi dzsekiről, itt biztosan megtalálja, amit keres, 5XL-es méretig.

    Válassza ki a méretét