🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Pizsamák

(68 Termék)

Szeretne egy nagyon kényelmes férfi pizsamát? Itt több tucat olcsó férfi pizsama modellt talál minden évszakra: nyárra és télre is! Több mutatása Férfi Pizsamák.

24 termék megtekintve a(z) 68 termékből

LÁSD MIND

Férfi pizsama: modellek minden évszakra!

Szeretne egy nagyon kényelmes férfi pizsamát? Itt több tucat olcsó férfi pizsama modellt talál minden évszakra: nyárra és télre is!

Az ultrakönnyű rövid férfi pizsamától a hosszú, meleg pizsamáig: 4 szezonális trend

Nyáron keresse a rövid ujjú férfi pizsamát vagy még inkább a rövidnadrágos férfi pizsamát - más néven rövid pizsamát vagy pizsama sortot -, amely pólóból és hozzá illő rövidnadrágból áll. Rendkívül könnyűek, legjobb szövetségesei, amikor meleg az idő! Tavasszal maradhat a klasszikus pamut férfi pizsamánál, amely férfi pizsama nadrágból és kerek nyakú, V-nyakú vagy gombos nyakú felsőből áll. Átmeneti időben vagy télen, a hosszú ujjú férfi pizsama nélkülözhetetlen! A flanel férfi pizsama kiváló választás, mindenki szereti puha melegsége és galléros nyakú felsőjének eleganciája miatt. Végül, ha fázós, akkor válassza habozás nélkül a velúr férfi pizsamát, vagy méginkább a polár férfi pizsamát! Ez a nagyon puha anyag egyúttal a legmelegebb is. Karbantartás szempontjából semmi gond, gyorsan szárad.

A klasszikus modellektől a divatos férfi pizsamákig: széles a választék!

Itt hagyományos pizsamákat talál - sima, csíkos vagy kockás -, de divatos férfi pizsamákat is, amelyeket eredeti nagy szitanyomott minták díszítenek különféle és változatos inspirációval. Mindenesetre fontos tudni, hogy minden férfi pizsamánk első helyen kezeli a kényelmet, és egy rugalmas zsinórral állítható derékrésszel van felszerelve. És még valami: ha két méret között habozik, válassza a nagyobb méretet, mert fontos az, hogy igazán jól érezze magát. És ha nem rajong a pizsamákért, állítsa össze saját éjszakai öltözetét úgy, hogy a nappali ruházatunk közül válasszon egy olcsó férfi pólót felső részként, és rövidnadrágot vagy szabadidőnadrágot férfi pizsama alsóként. Végül tekintse meg a férfi papucsokkal kapcsolatos menüpontunkat is. Megjegyzés: ebben a menüpontban megtalálhatók az úgynevezett „hideg elleni” szettek is, amelyek két külön megvásárolható termékből állnak: a derékban rugalmas és alul összehúzott férfi hosszú szárú nadrágból és a hozzáillő hosszú ujjú felsőből. Ezek a rendkívül kényelmes téli fehérneműk néha nagyon technikai jellegűek, de az egyszerűbb modellek - puha és rugalmas pamut felső és hosszú nadrág - pizsamaként is használhatók.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !