🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Parkák

(40 Termék)

Ezen a télen a sportruházaton és a kényelmen van a hangsúly! Ha beigazolódik a téli dzseki iránti lelkesedés, ha a klasszikus kabát időtlen marad, a férfi parka kabát továbbra is a tél egyik bestsellere lesz ... anélkül, hogy eltűnne az átmeneti időszakban! Több mutatása Férfi Parkák.

24 termék megtekintve a(z) 40 termékből

LÁSD MIND

Férfi parka kabát: praktikus és rendkívül kényelmes, minden évszakban!

Ezen a télen a sportruházaton és a kényelmen van a hangsúly! Ha beigazolódik a téli dzseki iránti lelkesedés, ha a klasszikus kabát időtlen marad, a férfi parka kabát továbbra is a tél egyik bestsellere lesz ... anélkül, hogy eltűnne az átmeneti időszakban!

Férfi parka kabát: sokoldalú, minden terepre jó, ideális télen!

A férfi parka kabátnak megvan az az előnye, hogy egyesíti a hatékonyságot, a kényelmet és sokoldalúságot. Ez egyébként a sikerének az egyik oka. Napjainkban mindenhol hordhatjuk: városban, zakó fölött vagy kordbársony férfi nadrággal… a természetben, a tengerparton vagy az erdőben, farmerrel, egy szép kordbársony férfi pulóver fölött ! A férfi parka kabát bármilyen ruházathoz felvehető. És ez még nem minden! A téli férfi parka kabátokban az a közös, hogy nagyon jó hőszigetelők és funkcionálisak. Minden esetben álló gallérral és dupla zárórésszel rendelkeznek: tépőzár vagy patent alatti cipzárral. Ugyanígy, és a klasszikus kabáttal ellentétben, több hideg elleni részlettel rendelkeznek: kapucni, húzózsinórral és rugós zsinórvégekkel állítható derék vagy alj stb. Végül, és ez is fontos: a férfi parka kabátot általában számos külső és belső zsebbel látják el, ami nagyon praktikus!

Férfi parka: minden évszakhoz igazodó modellek!

Az anyag tekintetében modelljeink víztaszító és ellenálló szövetekből készülnek: Proteck ® szövet a legtechnikásabb darabok számára, mikrotech vagy mikroszálas a többi modell esetén. A férfi parka télikabátok melegen párnázottak, vastag polárral vagy gyapjú jellegű sherpával vannak bélelve. Ebben a kategóriában szőrmés kapucnis férfi parkákat talál, ami nagyon népszerű trend az utóbbi években. A - kapucnis vagy kapucni nélküli - átmeneti modellek könnyebb párnázott béléssel rendelkeznek, vagy vékonyabb mikropolárral. Végül a nyári parkák selymes tafttal vagy lélegző hálós anyaggal vannak bélelve. Minden évszakban szánjon rá időt, hogy felfedezze kollekciónkat. Akár hosszú férfi parkát keres, akár rövidebb modellt...akár khaki férfi parkára vágyik (katonai férfi parka), akár piros sport parkára...akár a fekete férfi parkát kedveli, akár a kék, zöld, barna, bézs modelleket...biztos lehet abban, hogy itt talál olcsó férfi parkát, amely minden várakozásának megfelel!

    Válassza ki a méretét