🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Trikók

(34 Termék)

Régen a fehér férfi trikó az egyszerű atlétatrikó szerepét töltötte be. Ma a férfi trikó vagy atléta, ahogy néha hívják, büszkén jelenik meg nyáron, könnyű pamut nadrággal, férfi farmer sorttal vagy fürdőnadrággal. Több mutatása Férfi Trikók.

24 termék megtekintve a(z) 34 termékből

LÁSD MIND

Férfi trikó: alap darab, nem csak nyárra!

Régen a fehér férfi trikó az egyszerű atlétatrikó szerepét töltötte be. Ma a férfi trikó vagy atléta, ahogy néha hívják, büszkén jelenik meg nyáron, könnyű pamut nadrággal, férfi farmer sorttal vagy fürdőnadrággal. De miért ez a rajongás?

A férfi trikó: olcsó és minden évszakban hasznos!

Bár a nyár a fő szezonja, a férfi trikót - akár a pólót - egész évben hordják. Átmeneti időben diszkrét, vagy akár láthatatlan, de továbbra is nagyon hasznos! Valójában ing vagy pulóver alá véve, a férfi trikó igen jelentős extra védelmet nyújt Önnek. A forró nyári hónapokban ez az alap ruhadarab elengedhetetlen. Minden árnyalatban kapható, sima vagy nyomtatott mintás változatban, testhez simuló vagy szélesebb szabásban, rendkívül kényelmes. Ráadásul a kivágott férfi trikó a sportos test és a napbarnított bőr kihangsúlyozásának biztos módja. Így például mosott, világoskék farmernadrággal egy egyszerű fekete férfi trikó csodát tehet! Ráadásul a férfi trikó olcsó felső, különösen, ha 2-es vagy 3-as vagy szettben vásárolja meg.

Férfi edző trikók: nélkülözhetetlen nyáron is!

Ha kedveli a sportot, vagy a szabadtéri tevékenységeket, tudja, mennyire kellemes nyáron széles karkivágásokkal rendelkező trikót hordani. Pamut vagy poliészter? Ez az örök kérdés, és a vélemények megoszlanak. El kell mondani, hogy mindkét anyagnak vannak előnyei! A pamutot lágysága és lélegző képessége miatt kedvelik. A poliészter lágy esésének, gyűrődésmentességének és rendkívül gyors száradásának köszönhetően népszerű. Függetlenül attól, hogy férfi edző trikót, vagy akár divatos szabadidő trikót keres, itt megtalálja, mindenféle stílusban! Teljesen egyszínű, kis kontrasztos részletekkel kiemelt (kicsi mellkasi hímzés vagy szitanyomott minta, színes díszítővarrás vagy sáv) vagy nagy exkluzív szitanyomott mintával díszített férfi trikók…Ön választ! Estére, amikor hűvösebb a hőmérséklet, vegyen föl egy szép inget vagy hosszú ujjú férfi pólót. Ezen a weboldalon is számos modellt talál, minden méretben, 5XL-ig.

    Válassza ki a méretét