🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Trikók

(46 Termék)

Régen a fehér férfi trikó az egyszerű atlétatrikó szerepét töltötte be, melyet a férfiak ing alatt viseltek. Napjainkban funkcionális alsóruházatból sokoldalú, divatos ruhadarabbá vált, amely bátran hordható önmagában, különböző nyári összeálításokban, például könnyű, pamut nadrággal, férfi farmer sorttal vagy akár fürdőnadrággal is. De miért vált a férfi trikó vagy másnéven atléta ilyen népszerű ruhadarabbá? Több mutatása Férfi Trikók.

24 termék megtekintve a(z) 46 termékből

LÁSD MIND

A férfi trikó vagy atléta: alapdarab, amely nem csak nyáron viselhető!

Régen a fehér férfi trikó az egyszerű atlétatrikó szerepét töltötte be, melyet a férfiak ing alatt viseltek. Napjainkban funkcionális alsóruházatból sokoldalú, divatos ruhadarabbá vált, amely bátran hordható önmagában, különböző nyári összeálításokban, például könnyű, pamut nadrággal, férfi farmer sorttal vagy akár fürdőnadrággal is. De miért vált a férfi trikó vagy másnéven atléta ilyen népszerű ruhadarabbá?

A divatos férfi trikó: olcsó és évszaktól függetlenül hasznos ruhadarab, akárcsak a férfi póló! 

A forró nyári hónapokban elengedhetetlen beszereznie egy férfi trikót. Bár a fő szezonja a nyár, a pólókhoz hasonlóan egész évben viselhető. Hideg és átmeneti időben a réteges öltözködés alapeleme. Tökéletes alsó rétegként szolgál, amely melegen tart. Ing, pulóver vagy hosszú ujjú férfi póló alá véve extra védelmet nyújt, továbbá megóvja a felsőbb rétegeket a bőrrel való érintkezéstől, csökkentve azok szennyeződését és elhasználódását. A mindennapi viselet mellett a trikó az alkalmi viselet fontos elemét is jelenti. Amennyiben az ing vékony vagy világos anyagból készült, a trikó segítségével kevésbé lesz átlátszó. Felszívja az izzadságot, megakadályozza az ing átnedvesedését, így hosszabb ideig frissen és szárazon tartja azt. Továbbá segít megőrizni az ing helyes illeszkedését és formáját a nap folyamán, különösen, ha az hajlamos kilazulni vagy felcsúszni. A trikók általában puha és rugalmas anyagból készülnek, amely bármilyen időjárás esetén kellemes viseletet nyújt. A férfi trikó a ruhatár alapdarabja, melyből érdemes számos modellt beszerezni. Ráadásul olcsó is, különösen, ha 2 vagy 3 darabos szettben vásárolja meg!

Egyszínű, fehér, fekete vagy mintás trikó?

Minden árnyalatban kapható: egyszínű, fekete vagy fehér színű nyári trikó, sima vagy nyomtatott mintás változatban. Létezik testhez simuló, valamint szélesebb szabásban is, amely rendkívül kellemes viseletet nyújt. Ráadásul a kivágásoknak köszönhetően jól követi a test vonalait, kihangsúlyozza a sportos vonásokat és a napbarnított bőrt. Így például ha egy koptatott, világoskék farmernadrágot kombinál egy egyszerű, fekete trikóval, azonnal megnyerő lesz a megjelenése!

Férfi nyári trikó: milyen anyagból? Pamut vagy poliészter?

Ha kedveli a sportot vagy a szabadtéri tevékenységeket, tisztában van vele, mennyire kellemes nyáron széles karkivágásokkal rendelkező trikót hordani. Fontos azonban az anyagösszetételt is figyelembe venni vásárlásnál. Pamut vagy poliészter anyagból? A vélemények gyakran megoszlanak ezt a kérdést illetően. Fontos megemlíteni, hogy mindkét anyagnak vannak előnyei. A pamutot lágysága és légáteresztő képessége miatt kedvelik. Hétköznapi viselet mellett kiváló opciót jelent alváshoz is, mivel természetes, hipoallergén anyag, amely különösen ajánlott érzékeny bőrűek számára. A poliészter lágy esésének, gyűrődésmentességének és rendkívül gyors száradásának köszönhetően népszerű. Rendkívül tartós anyag, amely hosszú ideig megőrzi minőségét és formáját, ebből adódóan különösen előnyös sportoláshoz. A poliészter trikók gyakran kedvezőbb áron is érhetőek el, mint a természetes anyagokból készült társaik, így pénztárcabarát alternatívát jelentenek.

Férfi edző, fitness és sport trikók: nélkülözhetetlenek sporttevékenységekhez!

A férfi trikók kiváló választást jelentenek sportoláshoz, hiszen hozzájárulnak a kényelmes és hatékony edzéshez. A sport trikók általában könnyű, légáteresztő anyagból készülnek, amely kiváló szellőzést biztosít. Az ujjak nélküli kialakításnak köszönhetően teljes mozgásszabadságot biztosítanak. Sportolás közben a test hőmérséklete megnő, ami izzadást eredményez. A légáteresztő anyagok képesek elvezetni a nedvességet, így a bőr szárazabb marad edzés közben. A funkcionalitás mellett a fitness trikók esztétikai előnyökkel is járnak. A jól megválasztott sport trikó nemcsak funkcionális, hanem stílusos is lehet, ami növeli az önbizalmat. A színek és minták széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához és preferenciáihoz illőt, amelyben mindig szívesen indul majd el sportolni.

Függetlenül attól, hogy férfi edző trikót, divatos szabadidő trikót vagy atlétatrikót keres, itt biztosan megtalálja, amire szüksége van! Nézelődjön egyszínű, kontrasztos részletekkel kiemelt (mellkasi hímzés, szitanyomott minta, színes díszítővarrás vagy sáv) vagy nagy méretű szitanyomott mintával díszített férfi trikóink között... A választás az Öné! A férfi trikók kényelmük és funkcionalitásuk révén egész évben ideális viseletet nyújtanak. Ezen az oldalon számos modellt talál, M-től 5XL-es méretig azonos áron. Az Atlas For Men trikók kényelmes társai lesznek bármely szabadtéri tevékenysége során! Amennyiben testalkatát az átlagosnál nagyobb méretek jellemzik, fedezze fel nagy méretű férfi trikó választékunkat is!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !