🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Sportcipők

(26 Termék)

Manapság, bár a sportcipő mindig a sportosztályon tűnik fel, már nem futásra, sőt nem is sétálásra veszik (erre van futócipő vagy túracipő!), hanem hétköznapi viseletre. Ugyanúgy a férfi ruhatár alapdarabja lett, mint a farmer vagy a póló. Szeretjük rendkívüli kényelme miatt és laza, egyben divatos, sportos jellege miatt is. Több mutatása Férfi Sportcipők.

24 termék megtekintve a(z) 26 termékből

LÁSD MIND

A férficipő osztályon népszerűek a sportcipők, és ez érthető is!

Manapság, bár a sportcipő mindig a sportosztályon tűnik fel, már nem futásra, sőt nem is sétálásra veszik (erre van futócipő vagy túracipő!), hanem hétköznapi viseletre. Ugyanúgy a férfi ruhatár alapdarabja lett, mint a farmer vagy a póló. Szeretjük rendkívüli kényelme miatt és laza, egyben divatos, sportos jellege miatt is.

Hogyan viseljünk férfi sportcipőt?

Mi sem egyszerűbb. Ha inkább lazán öltözködik, akkor sportcipője a ruhatára szinte minden darabjához passzol! Viselheti farmernadrággal és pólóval, színes chino nadrággal és inggel, vagy nyáron bermuda rövidnadrággal és pólóval. Hűvös időben terítsen egy pulóvert a vállára, egy vászon- vagy bőrdzsekit vagy akár egy polár kabátot; mindenhogy működni fog! Sőt, a legmerészebbek most még a „sportcipő + öltöny” kombinációt is bevállalják, alacsony szárú és egyszínű sportcipővel, és elég szűk és nem túl hosszú nadrággal.

Stílus szempontjából melyik férfi sportcipőt válasszam?

Magas vagy alacsony szárú sportcipő? Mindkettő lehetséges, de ügyeljen arra, hogy a magas szárú cipők általában kissé összenyomják az alakot, és kevésbé „passzolnak mindenhez”. Fűzős vagy tépőzáras sportcipő? A mérleg egyértelműen a fűzős zárórészű férfi sportcipők felé dől, melyek egyszínűek, de a tépőzáras füllel rendelkező modellek - kicsit visszahúzva - néha nagyon is praktikusak! Bőr sportcipő vagy vászon sportcipő? A bőrből vagy műbőrből készült modellek egy kicsit elegánsabbak lehetnek, és gyakran könnyebben karbantarthatók. A téli szezonhoz is jobban illenek. A vászon inkább a nyári trend, és ha méhsejtes, akkor megvan az az előnye, hogy hagyja lélegezni a lábát... jelentős plusz a nyár közepén. De sok modell elmossa a határokat, keverve a bőr vagy velúr betéteket a vászon betétekkel.

    Válassza ki a méretét