0,00
Vásároljon stressz nélkül az Atlas For Men-nél!  A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.
Biztonságos fizetés

Az Atlas For Men weboldal a Socket Layer (SSL) titkosító rendszerrel biztosított fizetést használ, amely magas szintű védelmet garantál. Ezáltal személyes adatai, tranzakciói és online fizetései tökéletesen védve vannak.

Az Atlas For Men a 3Dsecure biztonsági protokollt használja a fizetések védelme érdekében. A 3Dsecure működése a következő: a tranzakció során a bank további kérdések feltevésével ellenőrzi, hogy valóban Ön-e a kártya tulajdonosa.

Fizetési módok:

Utánvétes fizetés


Bankkártyás fizetés:
- Mastercard
- Visa
A biztonságos fizetési oldalon Önnek meg kell adnia a kártyán lévő 16 számjegyet, valamint a lejárati dátumot és a kártya hátoldalán, az aláírás mellett található 3 számjegyet (CVC biztonsági kód).

A honlap további böngészésével hozzájárul a sütik használatához. A sütik segítenek honlapunk minőségének folyamatos fejlesztésében, és lehetővé teszik, hogy testreszabott ajánlatokat és közösségi megosztási lehetőségeket biztosítsunk az Ön számára.További részletek.