🎄 Vásároljon -20% extra kedvezménnyel legalább 2 termék egyidejű vásárlásával a 25837 promóciós kóddal! Ne feledje, rendelését legkésőbb december 13-áig szükséges leadnia ahhoz, hogy karácsony előtt megérkezzen!

Férfi Farmerek

(74 Termék)

Ha univerzális nadrágról van szó, amit az egész világon viselnek, akkor ez az! A férfi farmer minden generációt meghódított. Tökéletes egyszerű fehér férfi pólóval, kifinomultabb férfi vászoninggel vagy garbónyakú pulóverrel, minden stílusnak megfelel! Több mutatása Férfi Farmerek.

24 termék megtekintve a(z) 74 termékből

LÁSD MIND

Férfi farmer: univerzális és időtlen!

Ha univerzális nadrágról van szó, amit az egész világon viselnek, akkor ez az! A férfi farmer minden generációt meghódított. Tökéletes egyszerű fehér férfi pólóval, kifinomultabb férfi vászoninggel vagy garbónyakú pulóverrel, minden stílusnak megfelel!

Milyen férfi farmert válasszuk, miért és hogyan?

Eredetileg a férfi farmernadrág - azaz a kék farmer - sötétkék vagy világoskék, nyers vagy koptatott de mindenképpen kék farmernadrág volt! Annak ellenére, hogy ez továbbra is az abszolút szabvány, a szürke férfi farmer (világosszürke vagy sötétszürke), csakúgy mint a fekete farmer, szintén szabvánnyá vált. Kevésbé elterjedt és kifinomultabb viselet, a nyár közepére fenntartott férfi fehér farmer, amely néhány márka kínálatában szintén jelen van. A szabás szempontjából két fő trend dominál: a karcsúsított férfi farmer és a regular férfi farmer. Az előbbi a karcsú alakhoz passzol és tökéletesen beleolvad a „rockos” stílusba. A második - más néven egyenes szabású férfi farmer - jobban megfelel a teltebb testalkatnak.

Férfi farmernadrág: hasonlóságok és különbségek!

A férfi farmer sztreccs farmer anyagból készült, amely az évszaktól függően többé-kevésbé vastag. A többségük lapos derékrésszel rendelkezik, amely cipzáras vagy gombos sliccel záródik, és 5 szegecselt zsebük van: Két oldalsó zseb szegecsekkel és egy jegyzseb az elülső oldalon, plusz két foltzseb a hátsó részen. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy vannak olyan kiemelkedően komfortos modellek is, amelyek diszkréten rugalmasak az oldalsó részen, még nagyobb kényelmet biztosítva... és megengedve a kisebb súlybeli eltéréseket. Függetlenül attól, hogy világoskék férfi farmert szeretne, könnyű farmer anyagból a nyárra, vagy fekete férfi farmert a télre ... nálunk talál Atlas For Men márkájú olcsó férfi farmert. Ezenkívül tudnia kell, hogy nagy méretű férfi farmereink akár 66-os méretig elérhetők!

    Válassza ki a méretét