🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Pólók

(93 Termék)

A nyaralás elkerülhetetlen darabja a férfi póló, nagyon hasznos alapdarab az év többi részében is, ing, pulóver vagy kardigán alatt hordva. Hogyan válasszon, ha kicsit erősebb a testalkata az átlagnál? Több mutatása Nagy méretű Férfi Pólók.

24 termék megtekintve a(z) 93 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű póló férfiaknak: rendkívül kényelmes modellek, minden ízléshez!

A nyaralás elkerülhetetlen darabja a férfi póló, nagyon hasznos alapdarab az év többi részében is, ing, pulóver vagy kardigán alatt hordva. Hogyan válasszon, ha kicsit erősebb a testalkata az átlagnál?

Nagy méretű póló férfiaknak: hosszú vagy rövid ujjú… kerek vagy V-nyakú?

Amikor nagy méretű férfi pólót választ, a legfontosabb az, hogy az se túl feszes, se túl széles ne legyen. Ha túl nagy vagy túl kicsi, előnytelenül fog testalkatán mutatni! Az ujjak esetében ez mindenekelőtt ízlés és évszak kérdése. Nagy melegben kényelmesebben fogja érezni magát rövid ujjú pólóban, mint pulóverben vagy nagy méretű hosszú ujjú pólóban. A nyakkivágáshoz egy kis tanács: ha túl széles és rövid a nyaka, akkor a V-nyakkivágás hosszítja a nyakát. A kerek nyak is megfelelő lesz, feltéve ha nem túl keskeny amit választ. Gombos vagy fűzött nyakkivágások, kicsit ötletesebbek, és szintén lehetséges!

Nagy méretű póló férfiaknak: sötét vagy élénk színek... egyszínű vagy mintás?

Bár a sötét színek karcsúsítják az alakot, azért nem kell tetőtől talpig feketébe öltözni... Főleg nyáron! Legyen bátorsága a királykék, smaragdzöld, bordó vagy vörös színeket választani és tompítsa az összhatást, például egy nagy méretű férfi farmernadrággal társítva, nyers farmervászonból. Ami a mintákat illeti, semmi sem tilos... csak a nagy minták és a széles, vízszintes csíkok, amelyek szélesítik az alakot. Nagy választékot talál itt divatos, nagyméretű férfi pólókból. Diszkrét modell kontrasztos részletekkel vagy nagyméretű, eredeti, grafikus vagy egzotikus szitanyomott mintával díszített póló, amely utazásra invitál... Minden lehetséges! Természetesen, bár a nagyméretű pólóink ​​többsége puha pamutból készült, poliészterből készült, sportos modelleket is kínálunk Önnek, amelyeket könnyen lehet mosni, gyorsan száradnak és nem kell vasalni... Egy ütőkártya nyaraláshoz és sporthoz! Bármi történjen is, itt talál olcsó, nagyméretű férfi pólókat, méghozzá verhetetlen áron, 2, 3 vagy 4 darabos szettben. Végül, gondoljon a nagy méretű férfi trikókra, a strandra és a nagy méretű férfi pulóverekre az átmeneti időszakra.

    Válassza ki a méretét