🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Alsónadrágok

(54 Termék)

A XX. század elején tűnt fel, jóval a férfi boxer előtt, a fecske alsónadrág kiváló időtlen férfi alsónemű! A hétköznapokban továbbra is sok magyar férfi kedvenc modellje. El kell mondani, hogy abszolút kényelmet és kiváló tartást nyújt. Több mutatása Férfi Alsónadrágok.

24 termék megtekintve a(z) 54 termékből

LÁSD MIND

Férfi alsónadrág: az alsóneműk nagy klasszikusa!

A XX. század elején tűnt fel, jóval a férfi boxer előtt, az alsónadrág kiváló időtlen férfi alsónemű! A hétköznapokban továbbra is sok francia kedvenc modellje. El kell mondani, hogy abszolút kényelmet és kiváló tartást nyújt.

Alacsony vagy magas derekú férfi alsónadrág, pamut vagy mikroszálas anyagból?

A magas vagy az alacsony derekú férfi alsónadrágot részesítsük előnyben? Nyitott férfi alsónadrágot vagy zárt modellt válasszunk? Rejtett gumírozott derékrésszel vagy széles látható derékrésszel? Mindezekre a kérdésekre nincs egyszerű válasz! Ez egyéntől függ. A lényeg az, hogy olyan alsónadrágot válasszon, amelyben tökéletesen kényelemben érzi magát, és amely megfelel személyes ízlésének. Anyag szempontjából a pamut férfi alsónadrág, mely gyakran elasztánnal dúsított (tehát sztreccs pamutról beszélünk), egyszerre puha és kényelmes. E nagyszerű klasszikus mellett poliészter vagy mikroszálas alsónadrágot is talál. A vékony és könnyű mikroszálas férfi alsónadrág „második bőr” hatást nyújt. Gyakran a férfiak tökéletes sport alsónadrágjának is tartják, mert segít elvezetni az izzadságot.

Egyszínű vagy mintás férfi alsónadrágok; hogy kihasználja a legjobb árakat, gondoljon a szettekre!

Sok egyszínű alsónadrágot talál itt - a hagyományos fehér férfi alsónadrágoktól a modernebb fekete, kék vagy piros alsónadrágokig - de csíkokkal vagy más mintákkal nyomtatott alsónadrágokat is. Ha olcsó férfi alsónadrágot keres, részesítse előnyben a szett ajánlatokat! Az egységár gyakran vonzóbb. Végül fontos tudni, hogy itt könnyen talál nagy méretű férfi alsónadrágokat. A modellek többsége 5XL-ig kapható. Egyenként árusított alsónadrágok vagy olcsó férfi alsónadrág szettek, bármi lehetséges! Tehát böngésszen oldalainkon, és ne felejtsen el körülnézni a többi alsónemű menüpontunkban. Boxer, férfi száras alsónadrág vagy férfi zokni; itt minden alapdarabot megtalál, amire szüksége van!

    Válassza ki a méretét