🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Dzsekik

(34 Termék)

Míg a nagy méretű férfi kabát a téli kollekciók kiemelkedő darabja, a nagy méretű dzseki és férfi parka is minden évszakban kapható darab, könnyű vagy ultra meleg változatban. Több mutatása Nagy méretű Férfi Dzsekik.

24 termék megtekintve a(z) 34 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű férfi kabát: szabások és modellek nagy választéka minden évszakban!

Míg a nagy méretű férfi kabát a téli kollekciók kiemelkedő darabja, a nagy méretű dzseki és férfi parka is minden évszakban kapható darab, könnyű vagy ultra meleg változatban. Könnyen viselhető, a nagy méretű kabát különösen ajánlott azok számára, akik nem túl magasak, mert nem nyomja össze az alakot.

Nagy méretű férfi dzseki: végtelen számú stílus és anyag!

Pilóta vagy motoros stílusú dzseki, nagy méretű férfi teddy kabát vagy klasszikusabb cipzáras dzseki, könnyen párosítható mindennel... itt minden stílusú modell megtalálható, cipzáras, gombos vagy patentos zárórésszel, szabad csúcsos gallérral, mao gallérral vagy álló gallérral. Szeretne egy időtlen modellt? Válasszon bőrdzsekit, vagy - sokkal olcsóbban - nagyméretű férfi műbőr dzsekit! Könnyen karbantarthatóak, nem okoz gondot a rossz időjárás. Eredetileg a motorosok világához kötődött, ez a fajta, rock stílussal fűszerezett dzseki ma már könnyen hordható városi alapdarab, farmernadrággal vagy chinoval. Egy másik időtlen darab: nagyméretű férfi farmerdzseki kék vagy fekete farmer anyagból. Végül, talál itt számos puha művelúr modellt is, mely laza és sikkes, de erős twill vagy könnyű mikroszálas dzsekiket is napsütéses napokra.

Nagy méretű férfi dzseki: nyári, átmeneti vagy téli béléssel!

Nyáron a dzseki könnyű viselet és hordható nyitva nagy méretű alsó kabát felett! Választhat pamutot, vagy ultrakönnyű, lélegző hálóval bélelt mikroszálas anyagút is. Átmeneti időben, a természetben tett sétáihoz válasszon egy széldzsekit, amely eső ellen is véd, vagy lepje meg magát egy elegánsabb, tafttal bélelt modellel. Gondoljon a nagy méretű férfi mellényre is, amelyet bodywarmernek is neveznek és különösen praktikus minden szabadtéri tevékenységéhez. A hideg évszakban elsőbbséget élvez a kényelem és a meleg: válasszon nagy méretű férfi steppelt kabátot, vastag polárral bélelt modellt, egy meleg sherpa kabátot vagy egy polárkardigánt. Nagy méretű férfi télikabát vagy nagyméretű nyári dzseki ... kollekcióinkat folyamatosan frissítjük az évszakok váltakozásával. Egy dolog biztos: itt mindig megtalálhatja az olcsó, nagy méretű férfi dzsekik széles választékát.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !