🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Ingek

(159 Termék)

Mindenkinek megvan az alkalmi vagy elegáns ingje! A mindennapokban, a hétköznapi megjelenésért, egy farmernadrággal vagy férfi chino nadrággal, a kockás férfi ing a divat. Több mutatása Férfi Ingek.

24 termék megtekintve a(z) 159 termékből

LÁSD MIND

Férfi ing: a férfi ruházat központi darabja!

Mindenkinek megvan az alkalmi vagy elegáns ingje! A mindennapokban, a hétköznapi megjelenésért, egy farmernadrággal vagy férfi chino nadrággal, a kockás férfi ing a divat. A híres piros és fekete kockástól a királykék, türkizkék, égkék, tengerkék, zöld vagy bordó tónusok által uralt skótkockásig... minden szín létezik. Az egyszínű modellekben a fekete férfi ing és a piros férfi ing továbbra is klasszikusok, amelyek mindig működnek. A stílusos férfi ingek között találhat eredeti hímzéssel és mintákkal díszített ingeket, vagy akár western szabású ingeket is. Végül nyaraláshoz válassza a mao galléros - más néven állógalléros - inget vagy a virágos hawaii inget. Minden megengedett! Viszont öltönyhöz, munkába vagy estélyre a tört vagy gombolt gallérú fehér ing biztosítja a kifogástalan megjelenést. Ha fekete férfi nadrággal hordaná, gondoljon a pasztell rózsaszín, világoskék vagy szürke árnyalatokra, egyszínű vagy vékony csíkos változatban.

Anyagok és szabások; melyik férfi inget válasszuk?

Ami a szabást illeti, a teltebbek inkább az egyenes és laza szabású inget választják. A kevésbé széles vállúak, a karcsúsított férfi ing felé hajlanak, míg az izmosabbak inkább a könnyedén illeszkedő, egyenes szabást kedvelik. Végül a slim fit férfi ing a legkarcsúbbaknak felel meg. Stílusát tekintve a férfi ing a nadrágba betűrve klasszikus vagy hétköznapi-sikkes megjelenést ad, kívül hagyva laza megjelenést biztosít. Anyagát tekintve, még ha a puplin is még mindig az etalon, akkor sem a pamuting az egyetlen lehetőség! A férfi farmering örökké divatos marad. A mindig sikkes férfi lenvászon ing nagyon kényelmes viselet nyáron. A puha és meleg flaneling ideális télre. Végül, ha le akarja egyszerűsíteni az életét, tudnia kell, hogy a pamut és poliészter keverék modelleket könnyű vasalni, és hogy a krepp nyári ingek nem igényelnek vasalást. Bármi is legyen a választása, az itt elérhető rengeteg modellből - M-es mérettől a nagy, 5XL-es méretig - biztosan talál egy kedvező árú férfi inget, amely megfelel Önnek.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !