🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Zoknik

(48 Termék)

A férfi zoknit gyakran kiegészítőnek tekintik, de a kényelem és a megjelenés szempontjából elengedhetetlen! A helyes döntések meghozatalához íme néhány hasznos emlékeztető. Több mutatása Férfi Zoknik.

24 termék megtekintve a(z) 48 termékből

LÁSD MIND

A megfelelő férfi zokni kiválasztása: elengedhetetlen a kényelemhez, fontos a megjelenéshez!

A férfi zoknit gyakran kiegészítőnek tekintik, de a kényelem és a megjelenés szempontjából elengedhetetlen! A helyes döntések meghozatalához íme néhány hasznos emlékeztető.

Hosszú vagy rövid férfi zokni, pamut vagy egyéb anyagok?

A zokninak 3 fő típusa van. A magasszárú férfi zokni, úgynevezett térdzokni, a térd alatt ér véget. Vele biztos lehet benne, hogy még ülve is láthatatlanok maradnak a vádlijai. A leggyakoribbak a férfi rövid zoknik, közvetlenül a boka fölé érnek… ami elegendő, ha farmert visel. Végül pedig a bokazoknit - az alacsony szárú férfi zoknit, amit alig lehet látni - főleg férfi sportcipővel hordják. Ami az anyagot illeti, szezontól függően választhatunk meleg férfi zoknit100% pamut férfi zoknit, vagy pamut és poliészter keverékből készült modelleket. Bármit is választ, ne feledje, hogy a jó zokninak előre kialakított sarok és lábujj résszel kell rendelkeznie, valamint bordázott szegéllyel, a szorítás nélküli jó tartás érdekében.

Férfi városi zokni és férfi sportzokni: mi a különbség?

Hosszúságbeli különbségükön túlmenően a városi öltözékkel viselt vékony férfi zoknik – legyen szó klasszikus vagy kompressziós férfi zoknikról – gyakran visszafogott tónussal rendelkeznek. Fekete férfi zokni vagy bézs, tengerkék, barna zokni... az a fontos, hogy a férfi cipők színével megegyező színt válasszon. Ugyanakkor hétköznapi öltözékkel megengedhet magának díszesebb férfi zoknit: csíkokkal, kontrasztos jacquard mintákkal vagy az öltözék egy eleméhez illeszkedő élénk színekkel. A sportnak szentelt fehér férfi zoknik gyakran frottír talpbetéttel vannak kialakítva, hogy elnyeljék a lábboltozatot érő ütéseket, vagy egyéb kényelmet fokozó részletekkel rendelkeznek. Néhány technikásabb zokni, mint például a Thermolite rostból készült típus, szintén elvezeti az izzadságot, miközben mindig melegen és szárazon tartja a lábát... előnyös a túrázók számára. Végül, fontos, hogy itt talál nagyméretű férfi zoknikat 46-es méretig, melyek közül többet is 3-as, 4-es, 5-ös szettben kínálunk… jó lehetőség arra, hogy olcsón zoknikkal ajándékozza meg Önmagát!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !