🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Farmerek

(49 Termék)

Manapság nincs olyan, akinek nincs legalább egy, vagy akár több farmere is a szekrényében! Robusztus és minden terepen egyaránt használható a férfi farmer - nagy méretben is - minden stílusnak megfelel! Több mutatása Nagy méretű Férfi Farmerek.

24 termék megtekintve a(z) 49 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű férfi farmer: kiváló, időtlen darab!

Manapság nincs olyan, akinek nincs legalább egy, vagy akár több farmere is a szekrényében! Robusztus és minden terepen egyaránt használható a férfi farmer - nagy méretben is - minden stílusnak megfelel! Természetesen laza, ha nagy méretű férfi pólóval, sportruhával, pulóverrel párosítva viselik, divatosabbá válik, mihelyt egy inggel és zakóval társítják!

Nagy méretű férfi farmer: válassza a klasszikus szabásokat!

A farmer esetében, mint minden nagy méretű férfi nadrágnál, kerülni kell a túlzásokat. Ha izmos vagy kissé erős combja van, ne válasszon túl feszes, nagy méretű, vékony férfi farmernadrágot, és arra is ügyeljen, hogy ne válasszon ultra nagy modellt! A legjobban passzoló szabások gyakran a legklasszikusabbak: az egyenes - más néven regular - szabás vagy az illesztett egyenes - más néven semi-slim - szabás. Ami a színt illeti, minden megengedett! Valójában a hagyományos, kék farmeren kívül is - nyers vagy mosott árnyalattal - halmozhatja az élvezeteket! Szeretne egy fekete, szürke vagy sötétkék farmert? Itt ezt is megtalálja! És csukott szemmel is választhat; mindet nagyon könnyű társítani!

Nagy méretű farmer: első a kényelem, még több kényelem!

Az évszaktól függően többé vagy kevésbé vastag farmer anyagból készült farmernadrágok gyakran tartalmaznak egy kis elasztánt, ami kissé rugalmassá teszi őket, tehát a nagyméretű sztreccs farmerről beszélünk. Ezt a kényelmet néha egy másik részlet optimalizálja. Bizonyos modellek háromnegyed részben vagy az oldalakon gumírozott derékrésszel rendelkeznek. Ezek a farmerek - amelyeket néha „nagyméretű gumírozott férfi farmernadrágoknak” neveznek, extra kényelmet nyújtanak. Farmernadrágjaink, legyenek derékban gumírozottak vagy sem, 5 zsebbel rendelkeznek, szegecsekkel: Két oldalsó zseb szegecsekkel és egy jegyzseb az elülső oldalon, plusz két zseb a hátsó részen. Végül az oldalunkon könnyedén talál olcsó nagy méretű férfi farmert. Modelljeink 66-os méretig állnak rendelkezésre, és néha két darabos szettben is kaphatók - mely két különböző színű farmert tartalmaz. Használja ki, ezek valóban remek ajánlatok!

    Válassza ki a méretét