🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Szandálok

(20 Termék)

férfi cipőink között nyári szandálokat is talál. A nyáriasabb férfi cipők között természetesen vannak férfi papucsok – melyet leggyakrabban a strandon hordanak - és férfi szandálok. Ez utóbbiak nagyon változatos szabású és stílusú modellek lehetnek. Három nagy kategóriát különböztethetünk meg. Több mutatása Férfi Szandálok.

20 termék megtekintve a(z) 20 termékből

LÁSD MIND

Férfi szandál: modellek minden használatra!

A férfi cipőink között nyári szandálokat is talál. 

A nyáriasabb férfi cipők között természetesen vannak férfi papucsok – melyet leggyakrabban a strandon hordanak - és férfi szandálok. Ez utóbbiak nagyon változatos szabású és stílusú modellek lehetnek. Három nagy kategóriát különböztethetünk meg.

Teljesen nyitott férfi nyári szandálok nyaralásra!

A tengerparton a teljesen nyitott tépőzáras szandálok a leggyakrabban használt modellek. A legtöbbnek mindössze 2 állítható füle van a felső részén, és sokuk ugyanezen a módon állítható a saroknál. Ezek a férfi nyári szandálok gyakran masszív, könnyen karbantartható anyagokból készülnek, és enyhén bordázott talppal rendelkeznek. Előnyük: könnyűségük és gyakran alacsony áruk.

Férfi terepszandál vagy túraszandál a sportos stílushoz!

Az elsőnél jobban fedő férfi sportszandál vagy férfi túraszandál nagyobb tartást biztosít, de jól szellőzik az oldalakon, hogy a láb tudjon lélegezni. Könnyen állítható, gyakran tépőzáras fülekkel vagy gumírozott fűzőkkel záródnak. Sokuk a végén zárt, hogy megvédje a lábujjakat, és mindegyik csúszásgátló talppal van felszerelve, amely kedvező tapadást biztosít a talajon. Előnyük: terepre szánt jellegük, amely kényelmes, férfi szandállá teszi őket a tengerparti sétákhoz vagy kisebb túraútvonalakhoz.

Strandpapucs: mindenekelőtt a strandra vannak fenntartva!

A szandálokhoz hasonlóan a tengerparti strandpapucsok is olyan tartós poliészter anyagokból készültek, amelyeknek nem árt a víz, mint például a neoprén. Határozottan nyáriasak, ezek a nyári lábbelik gyakran rendkívül alacsony áron kaphatók! Röviden, a szandálok vagy a strandpapucsok nagyon kellemes szabadságérzettel ajándékoznak meg minket! Használja hát ki: itt olcsó férfi szandálokat és strandpapucsokat talál 39-től 46-os méretig.

Nyitott vagy zárt férfi szandált keres? A tépőzáras vagy belebújós modelleket részesíti előnyben? 

A szandál kiválasztásánál a funkció is fontos. A nyitott szandálok ideálisak nyári városi sétákhoz, míg a zárt szandálok nagyszerűek túrázáshoz, hiszen jobban védenek. A tépőzáras szandál könnyen állítható, nagyszerű választás aktív napokra. Ha a kényelem a legfontosabb, a belebújós modell lehet a legjobb választás. Mielőtt döntene, gondolja át, milyen körülmények között kívánja viselni a szandált, és válasszon ennek megfelelően.

Különböző színű, divatos férfi szandálokat talál nálunk: Fekete, szürke, kék...

Kínálatunkban megtalálhatók a klasszikus fekete és szürke szandálok, amelyek univerzálisak és könnyen összehangolhatók bármilyen stílussal. Ha valami kicsit különlegesebbet szeretne, választhat a különböző árnyalatú kék szandálok közül, amelyek egyedi stílust kölcsönöznek megjelenésének.

Ezek a színek tökéletesek a nyári szezonban, és minden outfithez hozzáadnak egy kis színt. Legyen szó akár a strandon történő viselésről, akár a városi sétákról, biztosan talál nálunk olyan szandált, amely megfelel a személyes ízlésének és stílusának.

A szandálok színe mellett fontos figyelembe venni a kényelmet és a praktikusságot is. A férfi szandáljaink kényelmes viseletet biztosítanak a forró nyári napokon, és könnyű anyagokból készülnek, hogy lába jól szellőzzön.

    Válassza ki a méretét