🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Aláöltözők

(35 Termék)

Télen, amikor a hőmérséklet meredeken csökken, szeretünk melegen öltözni, még otthon is! Annak érdekében, hogy elkerüljük a „Michelin figura” hatást, miközben rétegesen öltözünk, jobban tesszük, ha a szezon egy jó alapdarabjával kezdjük, a férfi aláöltöző felsővel, mely egyszerre meleg és vékony. Több mutatása Férfi Aláöltözők.

24 termék megtekintve a(z) 35 termékből

LÁSD MIND

Férfi aláöltöző: rendkívül praktikus télen!

Télen, amikor a hőmérséklet meredeken csökken, szeretünk melegen öltözni, még otthon is! Annak érdekében, hogy elkerüljük a „Michelin figura” hatást, miközben rétegesen öltözünk, jobban tesszük, ha a szezon egy jó alapdarabjával kezdjük, a férfi aláöltöző felsővel, mely egyszerre meleg és vékony.

A garbónyakú férfi aláöltöző felső: vékony és jól véd!

Ahogy a neve is jelzi, a férfi aláöltöző felső elsősorban arra szolgál, hogy férfi pulóverférfi kardigán vagy mellény alatt hordjuk. De tökéletes, vastag téli ing vagy nyitott polár ing alatt is. Nagyon puha, a férfi pamut aláöltöző felsőbe néha viszkózt vagy poliésztert kevernek. Bármi legyen is az összetétele, mindig vékony. Célja egyértelmű: szigetelni a hidegtől, anélkül, hogy növelné alakját. Melegebb és ezért hatékonyabb, mint egy egyszerű, hosszú ujjú póló, védi a nyakát is! Garbónyakú férfi aláöltöző felső vagy magas nyakú férfi aláöltöző felső, minden modellnek magas a nyaka. Egy apró tanács: kedvenc férfi aláöltöző felsőjét elég testhezálló méretben válassza; védőhatása megnő és még diszkrétebb lesz.

Férfi aláöltöző felső: olcsó alapdarab!

Az inkább sportos kinézetű férfi aláöltöző felső soha nem lesz ruhatára fénypontja, de azok közé a szinte nélkülözhetetlen alapdarabok közé tartozik, amelyeknek fő célja a kényelem! Egyszínű vagy melírozott hatású, könnyen társítható színekben kapható. Fekete férfi aláöltözet felső, melírozott hatású szürke vagy bézs, tengerkék, kék, bordó modell vagy fehér garbónyakú férfi aláöltöző felső, megtalálja az Önnek tetsző színt! Utolsó részlet: férfi aláöltözeteink gyakran egy diszkrét hímzéssel vagy nyaki szitanyomott mintával díszítettek...egy kis ötletes „plusz”, ami karaktert ad. Végül, költség szempontjából sincs gond! Hogy olcsó férfi aláöltözetet tudjon ajándékozni magának, egyszerűen használja ki 2-es vagy 3-as szett ajánlatainkat! Az árak verhetetlenek, és minden termék 5XL-es méretig kapható. Fedezze fel a téli hideg elleni egyéb fegyvereinket is: pulóverek, kardigánok, mellények, kabátok, parkák és dzsekik.

    Válassza ki a méretét