🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Teniszingek

(75 Termék)

Kezdetben azoknak a teniszezőknek a kiváltsága volt, akik elegáns és kényelmes sportfelsőket kerestek, de azóta a teniszing hétköznapi viseletté nőtte ki magát! Több mutatása Nagy méretű Férfi Teniszingek.

24 termék megtekintve a(z) 75 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű teniszing férfiaknak: hogyan lehet jól választani?

Kezdetben azoknak a teniszezőknek a kiváltsága volt, akik elegáns és kényelmes sportfelsőket kerestek, de azóta a teniszing hétköznapi viseletté nőtte ki magát! Napjainkban minden korosztályú és testalkatú férfit öltöztet. Tehát, ahogy van egy menüpontunk a nagy méretű férfi nadrágoknak vagy a nagy méretű férfi dzsekiknek, itt rengeteg teniszinget talál, akár 5XL-es méretig. Hosszú ujjú, nagy méretű férfi galléros póló átmeneti időre, vagy rövid ujjú, nagy méretű férfi pólóing tavaszra-nyárra... A legnehezebb az, hogy választani kell! Hogy segítsünk, íme néhány ötlet.

Nagy méretű teniszing férfiaknak: mely anyagokat részesítse előnyben?

A teniszingek esetében két remek klasszikus áll versenyben: a jersey anyagú teniszing, mely nagyon rugalmas és puha, valamint a hagyományos, szellős, piké anyagú teniszing, melynek lágy esése van! Mindkettő tökéletes lesz laza öltözethez, bermudanadrággal, vászon nadrággal vagy farmernadrággal. Viszont a második - kitűnő tartása és klasszikusabb stílusa révén - kedveltebb a sikkes casual megjelenéshez, zakóval. Természetesen a nagy méretű teniszingben több is van, mint ez a két lehetőség! Vannak férfi teniszingek lágy esésű, gyűrődésmentes poliészterből (és télre még polárból is). De ezek inkább a sportruházat világába illeszkednek. Sőt, a klasszikus, 3 gombos zárórésszel záródó teniszing gallérját cipzáras zárórész helyettesíti.

Nagy méretű teniszingek férfiaknak: teret engednek a fantáziának!

Kissé teltebb az átlagnál? Nem kell kizárólag a semleges tónusú, egyszínű teniszingekre korlátozódnia! Merje választani a színeket, a kontrasztos részleteket és a divatos mintákat alkalmazó modelleket! A hímzéssel vagy eredeti mellkasi szitanyomott mintákkal díszített teniszingjeink egyáltalán nem teszik előnytelenné alakját. Hagyja hát magát elcsábítani! Az egyetlen szempont, amelyet szem előtt kell tartani: a nagy méretű férfi teniszing széles csíkokkal szélesítheti az alakot. Ha kedveli a sportos teniszingeket, de sok férfihoz hasonlóan van egy kis pocakja, akkor inkább olyan teniszinget válasszon, amelynek egyetlen csík vagy egy fellvart címke van a mellkasi részén. Végül, ha olcsó, nagy méretű férfi teniszinget keres, jó, ha tudja, hogy rendszeresen kínálunk weboldalunkon 2 vagy 3 darabos szetteket is, verhetetlen áron. A stílusos megjelenéshez tekintse meg nagy méretű férfi pólóinkatrövid ujjú pólóinkattrikóinkat vagy akár férfi ingeinket.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !