🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.


Női Blúzok és Tunikák

65 Termék

Míg a női ing pontos öltözködési kódoknak felel meg (szabad csúcsos gallér, gombolt zárórész), a blúzok és a tunikák minden elképzelhető formát magukra ölthetnek. A női blúz kifejezés leggyakrabban egy hosszú ujjú vagy 3/4-es ujjú, könnyű és elég laza szabású felsőt jelent. A tunika kifejezést főleg a csípő alá érő, bőséges hosszal rendelkező modellre használják. Mutass többet

24 termék megtekintve a(z) 65 termékből

Női blúz és női tunika: egy fantáziával teli világ!

Míg a női ing pontos öltözködési kódoknak felel meg (szabad csúcsos gallér, gombolt zárórész), a blúzok és a tunikák minden elképzelhető formát magukra ölthetnek. A női blúz kifejezés leggyakrabban egy hosszú ujjú vagy 3/4-es ujjú, könnyű és elég laza szabású felsőt jelent. A tunika kifejezést főleg a csípő alá érő, bőséges hosszal rendelkező modellre használják.

Lágy esésű női blúz vagy hosszú női tunika: divatos színek és minták!

Csipkével vagy anélkül, a fehér női blúz mindig divatos, mely csodálatosan passzol a női farmerhez és könnyen társítható minden típusú női kardigánhoz. Hasonlóképpen, a női fekete tunikák vagy blúzok továbbra is kockázatmentes klasszikusok, amelyek könnyen beilleszthetők bármilyen ruházatba. De a női ruházat egyben fantáziát is jelent! Tehát, merjen színes lenni; válasszon piros női blúzt vagy kék, zöld, sárga modellt. És mindenekelőtt mondjon igent a női nyomtatott tunikákra és blúzokra! A divatos megjelenés érdekében válassza a virágos női blúzokat! Népszerűek, még a pettyeseknek, csíkosaknak vagy kockásaknak is megvan a helyük a szekrényeinkben.

Sikkes női blúz vagy eredeti női tunika: szabások és anyagok mindenki számára!

Ha elegáns női blúzt vagy tunikát keres, válasszon csipkés modelleket, illetve természetes vagy szintetikus anyagú blúzokat. Nyáron válassza a puha és természetesen könnyű textíliákat, mint a pamut, vagy ami még jobb, a könnyű és szellős muszlinból készült blúzokat. Ezek biztosítják a ruha rendkívül lágy esését, és nagyon kényelmes viseletet kínálnak. Gondoljon a női lenvászon tunikákra is, amelyek gyakran egyszerűek, de modernek és stílusosak. Végül ne feledje, hogy ezen a honlapon széles választékot talál a nagy méretű női tunikákból, többek között számos hosszú és kiszélesített tunikát is, amelyet kombinálhatunk legginggel vagy klasszikusabb női nadrággal. Bármi legyen is az Ön preferenciája, rendszeresen tekintse meg weboldalunkat, hogy megtalálja az Ön számára kedvező olcsó női blúzt vagy tunikát; kollekcióink folyamatosan újulnak!

Szűrők

(0)

Rendezés

(0)

Minden termék

(0)

Méret

(0)

Szín

(0)

Ujjhossz

(0)

Anyag

(0)

Ár

Ft Ft

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !