🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Pizsamák

(66 Termék)

Hideg van vagy sem, este micsoda élvezet kényelmes pizsamába bújni. Puha anyagok és bő szabások a szabad mozgáshoz, klasszikus színek és minták vagy merészebb választások… Nálunk minden ízléshez és minden évszakhoz talál nagyméretű férfi pizsamát. Hosszú vagy rövid téli vagy nyári pizsama, polárból, flanelből vagy pamutból... a választás az Öné, vágyai, igényei szerint. Több mutatása Nagy méretű Férfi Pizsamák.

24 termék megtekintve a(z) 66 termékből

LÁSD MIND

Férfi pizsama 2XL-től, 3XL-en keresztül az 5XL-ig: modellek mindenkinek!

Hideg van vagy sem, este micsoda élvezet kényelmes pizsamába bújni. Puha anyagok és bő szabások a szabad mozgáshoz, klasszikus színek és minták vagy merészebb választások… Nálunk minden ízléshez és minden évszakhoz talál nagyméretű férfi pizsamákat. Hosszú vagy rövid téli vagy nyári pizsama, polárból, flanelből vagy pamutból... a választás az Öné, vágyai, igényei szerint.

Nagyon hideg időben gondoljon a nagy méretű férfi polár vagy mikropolár pizsamára!

A polár anyagnak számos előnye van. Először is nagyon puha és főleg nagyon meleg. Ha Ön fázós, imádni fogja! Gyakorlati szempontból a polár pizsamák könnyen karbantarthatók; gyorsan száradnak (ami télen igazi plusz) és nem igényelnek vasalást. Kényelem szempontjából semmi meglepő! Ezek a meleg pizsamák egy hosszú ujjú - gyakran egyszínű vagy csíkos, kerek nyakú vagy V-nyakú - felsőből és egy rendkívül kényelmes pizsamanadrágból állnak, gumírozott derékrésszel, amely néha zsinórral állítható. Természetesen, ha egy nagy tollpaplan alatt alszik, ezek a modellek túl melegek lehetnek az Ön számára. Ebben az esetben válasszon flanel pizsamát, mely kicsit könnyebb.

Télen a flanel pizsama is remek választás!

Ezek a puha tapintású pizsamák nagy klasszikusok. A polár pizsamákkal ellentétben pizsama alsóból és gombos felsőből állnak. Ez a pizsamafelső gallérral van felszerelve, és gyakran van rajta mellkasi zseb. Esztétikai oldalról ezek a modellek - egyszínű vagy kockás - általában kontrasztos sávval vannak szegélyezve, ami kiemeli vonalukat, és megadja nekik azt az utánozhatatlan stílust, amit annyira szeretünk.

Jó időben, válasszon puha pamut pizsama felsőt és nadrágot vagy nyári rövid pizsamát!

Könnyű és puha a bőrnek, a pamut a legjobb választás a tavaszi-nyári pizsamákhoz. Ebben a kategóriában talál klasszikus pizsamákat, amelyek gumírozott derekú nadrágból és kerek nyakú, V-nyakú vagy tunéziai galléros póló formájú felsőből állnak, valamint könnyebb pizsamákat, úgynevezett rövid pizsamákat is. Ezek kombinálják a rövid ujjú pólót és a gumírozott derekú rövidnadrágot. A legmelegebb nyárban ez ideális! Végül jó, ha tudja, hogy ezek között a pizsamák vagy rövid pizsamák között számos divatos modell található, amelyek stílusos szitanyomott mintával (állatminta, varázslatos táj stb.) vannak díszítve.

Bármit is választ, itt talál olcsó nagyméretű férfi pizsamát!

Polár, flanel vagy pamut… bármit is választ, és bármekkora legyen is a mérete, rendkívül kényelmes pizsamákat talál ezen az oldalon, nagyon kedvező áron. Végül jussanak eszébe nagy méretű férfi trikóink, és vásároljon itt nagyméretű férfi alsóneműinkből; az Atlas For Men márkajelzéssel ellátott termékek széles választékát fedezheti fel.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !