🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Házi Papucsok

(48 Termék)

Nyáron ugyanúgy, mint télen, nincs nagyobb öröm, mint hazatérve kényelmes férfi házi papucsot húzni! Az Atlas for men-nél különösen szeretjük a mamusz formát. Miért? Melyek az előnyei? Mindent elmagyarázunk Önnek! Több mutatása Férfi Házi Papucsok.

24 termék megtekintve a(z) 48 termékből

LÁSD MIND

Férfi házi papucs: miért válassza a mamuszt?

Nyáron ugyanúgy, mint télen, nincs nagyobb öröm, mint hazatérve kényelmes férfi házi papucsot húzni! Az Atlas for men-nél különösen szeretjük a mamusz formát. Miért? Melyek az előnyei? Mindent elmagyarázunk Önnek!

A férfi mamusz rendkívül praktikus!

A házi papucsok közül a férfi mamusz kétségkívül a legpraktikusabb modellek egyike! Nem kell hozzá lehajolnia, hogy felvegye! Kevesebb, mint egy másodperc alatt állva felveheti vagy leveheti! Néhányan azt kifogásolják, hogy a teljesen zárt férfi házi papucs jobban tartja a lábát, mint a mamusz! Valóban, de meg fogja látni, hogy sok férfi mamuszunk sarok peremmel rendelkezik, amely kiváló stabilitást biztosít és megakadályozza a láb kicsúszását. Ezen kívül modelljeink általában csúszásgátló talppal rendelkeznek.

Férfi mamusz: a férfi házi papucs, mely követi az évszakokat!

Mint minden más férfi házi papucs esetén, léteznek olcsó férfi mamusz modellek télre és nyárra is. Télen értékelni fogja bélelt férfi házi papucsainkat. Gyakran puha művelúrból készültek, bélésük meleg polár anyag vagy sherpa műszőrme. Ezekkel a meleg férfi házi papucsokkal, soha nem fog fázni a lába: mivel a végük - a legérzékenyebb rész - nagyon jól védett. Nyárra két végén nyitott férfi mamuszt kínálunk Önnek; ami lehetővé teszi lába szellőzését. Ezek a könnyű férfi házi papucsok - amelyek gyakran erős vászonból készülnek - esetenként belül szivaccsal vannak bélelve, a maximális kényelem és puhaság érdekében! Ezek közül a férfi mamuszok közül néhány teljesen állítható - pántjuk milliméter pontossággal szabályozható a tépőzárnak köszönhetően. Ezen kívül téli férfi házi papucsaink, akárcsak a nyári házi papucsaink, nagyon szép kivitelezésűek és divatos részletekkel rendelkeznek. Egyszínű vagy kétszínű férfi házi papucsainkat gyakran hímzés vagy eredeti szitanyomott minta díszíti. Végül fontos; a mamusz továbbra is az olcsó férfi házi papucsok közé tartozik! Használja hát ki! És tudja, hogy itt mindent megtalál, amire szüksége van a lábbelik terén: férfi csizma vagy alacsony szárú férfi cipő hétköznapra a városba… túracipő vagy férfi sportcipő kültéri tevékenységeihez... nincs hiány a választékban!

    Válassza ki a méretét