🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Pulóverek

(32 Termék)

A kötött pulóver a téli ruházatunk központi darabja! Vékony pulóver vagy vastagabb anyagú? Kasmír, gyapjú vagy akril? Sima, csavart vagy jacquard mintás? Íme néhány tipp, amelyek segítenek a helyes döntések meghozatalában! De mindenekelőtt bízzon Önmagában; elsősorban olyan pulóvert válasszon, amelyik tetszik Önnek, amelyben jól fogja érezni magát! Több mutatása Férfi Pulóverek.

24 termék megtekintve a(z) 32 termékből

LÁSD MIND

Téli férfi pulóver: a kötött anyag kényelme és melege!

A kötött pulóver a téli ruházatunk központi darabja! Vékony pulóver vagy vastagabb anyagú? Kasmír, gyapjú vagy akril? Sima, csavart vagy jacquard mintás? Íme néhány tipp, amelyek segítenek a helyes döntések meghozatalában! De mindenekelőtt bízzon Önmagában; elsősorban olyan pulóvert válasszon, amelyik tetszik Önnek, amelyben jól fogja érezni magát!

Férfi pulóver: melyik anyagot és melyik stílust részesítse előnyben?

Míg nyáron nélkülözhetetlen a pamut férfi pulóver, a tél közeledtével az egyre melegebb kötött anyag kerül előtérbe. A sztárok között persze megtalálhatjuk a puha és meleg, de meglehetősen drága kasmír férfi pulóvert is. Elérhetőbb árú a gyapjú férfi pulóver, kiváló szigetelő, de nem mindig puha a tapintása. Végül az akril pulóver puha és nem drága, de kevésbé meleg. A legjobb megoldás? Ha olcsó férfi pulóvert keres, amely puha és meleg is, válasszon kötött pulóvert gyapjú és akril keverékben! Stílus tekintetében a pulóvereknek két fő családja van: vékony egyszínű pulóverek és vastagabb téli pulóverek. Az első - a V-nyakú férfi pulóver vagy a kerek nyakú férfi pulóver, könnyen viselhető ing fölött, és kombinálható városi vagy lazább öltözettel. A vastagabb, magas nyakú férfi pulóverek - a férfi garbó, a magas nyakú férfi pulóver vagy akár a cipzáras vagy gombos magas nyakú férfi pulóver - jobban védenek. Praktikusak, hordhatóak póló vagy aláöltöző férfi pulóver fölött.

Férfi pulóver: melyik színt vagy mintát válassza?

Ma minden szín megengedett! Mielőtt azonban beruházna egy rózsaszín férfi pulóverbe, győződjön meg arról, hogy megvannak-e az alapdarabjai klasszikusabb tónusokban, például fekete, vagy szürke, bézs, sötétkék, zöld vagy akár bordó piros férfi pulóver. Nagyon divatosak télen a csavart mintás férfi pulóverek vagy a jacquard mintákkal ellátott ír stílusú férfi pulóverek, amelyek gyakran törtfehér színben, vagy más, természetes árnyalatokban kaphatók. Tökéletesek azok számára a férfiak számára, akik hétköznapi és autentikus megjelenésre vágynak. Itt mindenféle stílusú és színű pulóver széles választékát megtalálja. Öné a választás lehetősége, személyisége és vágyai szerint! Végül, ha kapucnis férfi pulóvert keres, lépjen inkább férfi kardigán menüpontunkra és ha előnyben részesíti a könnyű, kényelmes és gyorsan száradó ruhadarabokat, gondoljon a polárra!

    Válassza ki a méretét