🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

3 divatos összeállítás chino nadrággal

Hagyományos és kényelmes szabásukkal a chino nadrágok a férfi ruhatár alapdarabjai. Kiváló alternatíva farmer helyett, hiszen minden öltözethez tökéletesen illik, legyen szó sikkes, laza vagy autentikus stílusról. Sokféle színben kapható és minden évszakban viselhető. Mivel viseljük a chino nadrágot? Milyen felsővel, cipővel és kiegészítőkkel hordjunk chino nadrágot? Fedezze fel stílustippjeinket férfi chino nadrág viseléséhez!
Image
Image
Image
Image

Autentikus stílus chino nadrággal

A 19. században a Pendjabban állomásozó brit katonák számára készített chino nadrágot úgy tervezték, hogy kényelmes és strapabíró, tartós és erős legyen. Vastag zsebei is ezt bizonyítják, melyek megerősítésekkel ellátottak, megakadályozva a szakadást. A chino nadrág teljes mértékben autentikus stílust kínál: válasszon természetes színeket, homokszínt, khakit vagy a szürkét, majd párosítsa őket kockás vagy flanel inggel. A derékrészen bújtatókkal felszerelt chino nadrágok vastag csattal ellátott western övvel is viselhetők, ha az inget a nadrágba bújtatva hordja. A nagyobb mozgásszabadság érdekében tegye teljessé autentikus öltözetét egy kényelmes mellénnyel! Végül, a chino nadrághoz remekül illenek a szabadtéri kirándulásokhoz alkalmas terepcipők, mint például az alacsony szárú túracipő.
 

Sikkesen elegáns megjelenés chino nadrágban

A chino nadrág tökéletes választás a sikkesen laza, kissé elegáns stílus képviselőinek is. A „preppy” stílus egyik meghatározó darabja, melyet a nagy presztízsű amerikai egyetemek diákjai ihlettek és kifinomult ízlésre vall. Kombinálja a hagyományos színeket, melyek garantáltan jól mutatnak együtt! Válasszon például sötétkék/tengerkék, bézs vagy bordó chino nadrágot és fehér inget! Egy vékony öv vagy nadrágtartó, valamint egy velúr hatású bakancs elegáns kiegészítője lehet öltözékének, de a mokaszin is kiváló választás. Évszaktól függően egészítse ki megjelenését művelúr kabáttal és V-nyakú pulóverrel, de ha igazán hideg van, próbálja ki a verhetetlen chino/parka kombinációt!
Image
Image

Maximális kényelem a chino nadrággal

Puha és rugalmas anyagának köszönhetően a chino nadrág mindig kényelmes, és lehetővé teszi a pihenés pillanatait anélkül, hogy elhanyagolná stílusát. Míg a semleges színek (fekete, szürke, bézs stb.) mindennel harmonizálnak, addig az eredetibb tónusok (mustár, téglavörös stb.) feldobhatják megjelenését. A chino nadrág-mellény vagy pulóver kombináció nagyon jól működik, de ne feledkezzünk meg a garbóról sem, mely rendkívül praktikus a hidegebb napokon. A hétköznapokon válasszon kapucnis vagy kapucni nélküli pulóvert, amely határozottan fiatal és modern. Szép időben ne habozzon felhajtani a chino nadrág alját, hogy felfedje a bokáját, és viselje egyszerű V-nyakú vagy kerek nyakú pólóval, elkerülve a nagyon széles nyakkivágást. Végezetül, tegye teljessé laza összeállítását egy sportcipővel vagy akár egy alacsony szárú túracipővel!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !