🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Kabátok

(105 Termék)

Nagyra értékeli a férfi parkákat és vastag kabátokat kényelmük és laza stílusuk miatt, de ezen a télen egy klasszikusabb polárból készült olcsó férfi kabáttal szeretné megajándékozni magát! Melyik modellt érdemes választani és miért? Több mutatása Férfi Kabátok.

24 termék megtekintve a(z) 105 termékből

LÁSD MIND

Férfi kabát: rövid vagy hosszú, klasszikus vagy hétköznapibb!

Nagyra értékeli a férfi parkákat és vastag kabátokat kényelmük és laza stílusuk miatt, de ezen a télen egy klasszikusabb polárból készült olcsó férfi kabáttal szeretné megajándékozni magát! Melyik modellt érdemes választani és miért?

Férfi kabát: különböző szabások és stílusok!

A különböző és változatos szabású kabátoknak széles a választéka. Ezek közül a leggyakoribbak: A caban dzseki rövid férfi télikabát. Tengerészeti eredetű, széles gallérral, szegélyes zsebekkel, valamint dupla és keresztezett gombokkal rendelkezik, amelyek jó védelmet nyújtanak. Tökéletes férfi farmernadrággal és garbónyakú felsővel, de hordható kicsit városiasabb ruházattal is.. A hosszú duffle-kabát rendkívül kényelmes laza szabású, és határozottan laza megjelenést kölcsönöz. Könnyen felismerhető kapucnijáról, az elülső foltzsebeiről és mindenekelőtt csont hatású gombjairól, valamint a bőr- vagy zsinór pántjairól. Viselhető hétköznapi öltözet fölött, farmernadrággal vagy chinoval, ing és szép férfi pulóver fölött. A felöltő egy hosszú, inkább formális stílusú kabát. Klasszikusan V-nyakkivágással rendelkezik, öltöny vagy legalábbis elegáns ruha fölött viselhető. Talál itt meleg férfi kabátokat prémes kapucnival, állógalléros modelleket, jól strukturált vonalvezetéssel vagy akár elegáns trench kabátot az átmeneti szezonra!

Férfi kabát: milyen szabást és milyen színt válasszunk?

ú Ha Ön nem túl magas, részesítse előnyben a rövid kabátokat, például a dzsekit; amely nyújtja az alakot. Kerülje el - ezzel szemben - a térd alá érő hosszú kabátokat. Ha erős testalkattal rendelkezik, ne hangsúlyozza ki váll-lapos modellel és kerülje a dupla gombolású modelleket is. Részesítse előnyben a letisztult vonalakat. Minden más esetben hagyja, hogy a vágyai vezessék. Szín szempontjából a férfi kabátok leggyakrabban visszafogott, könnyen társítható tónusokban kaphatók. A bézs férfi kabát kétségtelenül az egyik leggyakrabban hordott, a fekete férfi kabáttal együtt. Ugyanakkor azt tanácsoljuk, hogy próbálja ki a szürke és sötétkék tónusokat is, amelyek gyakran jobban néznek ki, és ugyanolyan sikkesek!

    Válassza ki a méretét