ūüéĄ V√°s√°roljon -20% extra kedvezm√©nnyel legal√°bb 2 term√©k egyidejŇĪ v√°s√°rl√°s√°val a¬†25837¬†prom√≥ci√≥s k√≥ddal!¬†Ne feledje, rendel√©s√©t¬†legk√©sŇĎbb december 13-√°ig¬†sz√ľks√©ges leadnia ahhoz, hogy kar√°csony elŇĎtt meg√©rkezzen!

Mit jelentenek a mosási szimbólumok a ruhák címkéin?

Milyen hŇĎm√©rs√©kleten kell mosni? Hogyan kell vasalni? Lehet-e sz√°r√≠t√≥g√©pben sz√°r√≠tani? Megannyi k√©rd√©s, amit feltesz mag√°nak, √©s amelyekre ugyanakkor v√°laszt tal√°l minden Atlas For Men ruhadarabja c√≠mk√©j√©n. Amellett, hogy megk√∂nny√≠tik mindennapjait √©s idŇĎt takar√≠tanak meg, a mos√°si jelz√©sek azzal az elŇĎnnyel is rendelkeznek, hogy seg√≠tenek meghosszabb√≠tani ruh√°i √©lettartam√°t, √©s hozz√°j√°rulnak a k√∂rnyezet√ľnk v√©delm√©hez. Elmagyar√°zzuk, mit jelentenek a ruha belsŇĎ r√©sz√©be varrt c√≠mk√©n szereplŇĎ piktogrammok, hogy tudja, hogyan kell megfelelŇĎen mosni, sz√°r√≠tani √©s vasalni kedvenc ruh√°it!


A különbözŇĎ mosási szimbólumok

A ruhák megfelelŇĎ ápolásához mindenekelŇĎtt a mosási címkék megértése szükséges. A mosási szimbólumok mindig a megengedett maximális hŇĎfokot és a legnagyobb centrifugálási sebességet jelzik, ezért az alacsonyabb hŇĎmérsékleten történŇĎ mosás és vasalás engedélyezett. A kevésbé intenzív mosóprogramok lehetŇĎvé teszik az energiafogyasztás csökkentését, így Ön nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem csökkenheti a környezetre gyakorolt hatását is.
Image
Image

Kézi mosás vagy gépi mosás?

A mosógép szimbóluma a mosási hŇĎmérséklet jelzését is tartalmazhatja: 20°,30°,40°,50°,60°. A mosókádat szimbolizáló piktogramok alatt egy vagy kettŇĎ vonal is látható. Az egyvonalas jelzés kímélŇĎ programot jelöl mérsékelt centrifugálással. Két vonal esetén pedig még kíméletesebb programra van szükség, mely az elŇĎzŇĎnél is alacsonyabb fordulatszámon centrifugál.

Klórozás és vegytisztítás

Vegytisztítást csak vegytisztítók végezhetnek, mert ehhez a folyamathoz speciális mosógép szükséges, amely a víztŇĎl eltérŇĎ oldószert használ. Az Atlas For Men ruhái nem igényelnek ilyenfajta tisztítást, ruháink 100%-a otthon mosható.
Image

Mi a megfelelŇĎ szárítási és vasalási hŇĎmérséklet?

A vasalásnál anyagtól függŇĎen kell változtatni a hŇĎmérsékletet. A szárításnál pedig bizonyos anyagokat és textileket nem szabad szárítógépben szárítani, mint például a zsugorodásra érzékeny, kötött pamutot, a gyapjút, amely esetleg nemezelŇĎdhet, a hŇĎérzékeny selymet vagy akrilt, és a gyŇĪrŇĎdésre hajlamos függönyöket.
Image

    Válassza ki a méretét