🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

A nyár nélkülözhetetlen ruhaanyagai

A legtöbb ember számára a nyár az utazást, a szabadságot, a pihenést és a strandolást jelenti. Mindez csak akkor szórakoztató, ha olyan anyagokból készült ruhákat hordunk, amelyek a hőségben és a fülledt melegben is kényelmes, könnyű és légies viseletet biztosítanak. Az alábbiakban adunk néhány tippet a különböző nyári tevékenységekhez leginkább alkalmas anyagokkal kapcsolatban.
Teniszing

Pamut: puha és kedvező árú anyag, a nyár legnagyobb sztárja

A pamut egy természetes anyag, egyike azoknak, amelyek különösen jól képesek felszívni a nedvességet. Emellett nagyon kényelmes viseletet biztosítanak és olcsók is. Ez a puha, légáteresztő, természetes szálból készült ruhaanyag különösen az érzékeny bőrűek számára ajánlott. Sokféle ruhadarab készül a könnyű és kellemes viseletet biztosító pamutból, elsősorban pólók. Ez az univerzális és nélkülözhetetlen ruhadarab nyáron mind a női, mind a férfi ruhatár alapját képezi. A pamut póló mindenféle szettel kombinálható és számos színben kapható. Azok számára, akik valami elegánsabbat keresnek, a pamut ing hűvös és szellős kényeztetést nyújt a forró napokon. A laza szabású, könnyű anyag szinte alig érezhető a bőrön. Léteznek pamut kreppből készült modellek is, amelyeket még vasalni sem szükséges. Ez pedig nyáron és különösen utazáskor óriási előny! Van egy másik ruhadarab, amely elegánsabb, mint egy póló, de lazább, mint egy ing: a teniszing. A teniszingek kétféle minőségben kaphatók: Az egyik puha és lágy dzsörzéből készül, míg a másik a teniszingek hagyományos anyagából, a pikéből – ez egy olyan anyag, amely laza esésű és tökéletes illeszkedésű.

Lenvászon: elegáns természetességével felfrissít a nyári napokon

A lenvászon egy természetes anyag, amely valódi eleganciát sugároz. Ezenkívül a lenvászonnak más előnyei is vannak, amelyeket különösen a napsütéses napokon fog nagyra értékelni. A lenvászon hihetetlenül könnyű, és lágyan simul a testre, így mindig lenge és szellős érzést kelt. A lenvászon emellett antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez fontos szempont az érzékeny bőrűek és az izzadásra hajlamos emberek számára. A lenvászon nyári ruha, tehát a rendkívüli kényelem szinonimája! A vászonanyag egyetlen hátránya: könnyen gyűrődik.
Lenvászon

Lenvászon ingek – szellősek, lazák és elegánsak

A forró és füllesztő nyári napokon nincs is kellemesebb, mint egy lenvászonból vagy egy lenvászonból és pamutból készült ing. Ezt az anyagot azért részesítik előnyben nyári ingek esetében, mert képes felszívni az enyhe izzadságot és jó légáteresztő, ami kellemes, hűsítő hatást kelt. De a lenvászon nemcsak kellemesen hűvös, hanem dekoratív anyag is egyben. A férfi  lenvászon ingek többnyire rövid ujjúak, megjelenésüket tekintve a népszerű csíkos és kockás minták a leggyakoribbak, méghozzá különböző színösszeállításokban, amelyek könnyen kombinálhatók.

Vászonnadrágok – a kényelmes nyári alternatíva a chino nadrág helyett

Ha könnyű és szellős nadrágot keres a forró nyári napokra a chino vagy a farmernadrág helyett, de nem szeretne bermudát viselni, válasszon egy vászonnadrágot vagy egy vászon-pamut anyagból készült nadrágot. A férfi vászonnadrágokat a laza sikkesség jellemzi. A lenvászon szabadidős tevékenységekhez, de akár hivatalos eseményeken vagy üzleti találkozókon is viselhető.
Poliészter

Poliészter – ideális a nyári sportokhoz

A poliészter közkedvelt anyag a sportos ruhák esetében. Minden sportolónak lapul a szekrényében egy poliészter rövidnadrág, melegítő szett vagy legalább egy póló. Az okok nyilvánvalóak. A poliészter elősegíti az izzadság miatt lecsapódott nedvesség elpárolgását, és így még nagyobb fizikai terhelés közben is kényelmesebb érzést biztosít, mint például a pamut. Emellett nagyon könnyű az ápolása is: nem gyűrődik, ezért vasalni sem szükséges! Mosás után pedig pillanatok alatt megszárad. Továbbá a poliészter nagyon ellenálló ruhaanyag, amely gyakori mosás esetén sem használódik el, valamint a sportolás közbeni igénybevétel (nyúlás, dörzsölődés) sem kezdi ki könnyen. Nem utolsósorban a poliészter nagyon könnyű. Így utazáskor is hasznos választás.

Univerzális mikroszálas anyag kültéri ruházathoz minden évszakban

A mikroszálas anyagot számos ruházati cikkhez használják. Legyen szó bélelt télikabátok külső anyagáról, az átmeneti időszakban használt mellényről vagy a természetben tett kirándulásokhoz használt  túranadrágról. A mikroszálas anyag azért olyan népszerű, mert rendkívül ellenálló és strapabíró, ugyanakkor nagyon könnyű. A mikroszálas anyag kellemes viseletet biztosít és lágy tapintású. Ez különösen fontos a bermudák, rövidnadrágok és fürdőnadrágok esetében. A mikroszálas anyag továbbá nagyon gyorsan szárad, ami a strandruházat esetében is elengedhetetlen. Ha pedig a sportos ruhákat a poggyászában szállítja, akkor egy másik előnye is van: a mikroszálas anyag kis súlya. De a legjobbat a végére tartogattuk: vasalni sem szükséges!
Mikroszálas anyag

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !