🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Skandináv pulóver télre!

Milyen pulóvert vehet fel karácsonykor, amely ötvözi a kényelmet és a lazaságot, valamint elegáns és egyedi is egyben? Az Atlas For Men segít Önnek! A szezon nélkülözhetetlen darabja a skandináv pulóver, amely ideális, ha a karácsonykor síelni indul vagy vidékre utazik, esetleg a városban tölti ünnepeket, meghitt hangulatban. Fedezze fel tippjeinket a karácsonyi pulóver viseléséhez!
Téli pulóver
Téli pulóver

A nagy klasszikus: a jacquardmintás kötött pulóver


A jacquardmintás kötött pulóver téli ruhatárának nélkülözhetetlen darabja! Örökké divatos modell hagyományos mintáival. Hordható fekete farmernadrággal és csizmával, a modern és divatos megjelenés érdekében. Skandináv stílusával a hegyvidéki hangulat garantált!

A skandináv pulóver a férfi téli ruhatár elengedhetetlen darabja, amely ötvözi a kényelmet, a meleget és a stílust. Kültéri viseletre ez a jacquardmintás pulóver tökéletesen passzol egy pilóta stílusú kabáttal.

Az egyedi sasmotívum


A tél jelképe, a sas a téli pulóverek közkedvelt motívuma. Ez a divattervezőink által készített exkluzív, magas nyakú modell számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Puha, meleg és jól szigetelő, könnyen társítható például egy visszafogott, sötétkék sztreccsfarmer nadrággal.

Széles, cipzáras nyakkivágásának köszönhetően nagyon kényelmes és könnyen levehető, ha felmelegedne a hőmérséklet.
Kötött pulóver
Kötött pulóver

A nélkülözhetetlen mintás polárpulóver


A páratlan melegségéért a szezon egyik közkedvelt anyaga a polár, amely ebben az esetben skandináv stílusú, nyomtatott jacquardmintákkal díszített. Praktikus és kényelmes, ez a magas nyakú pulóver tökéletes karácsonyi viselet. Hordható egyszínű kék, fekete vagy ekrü nadrággal. Szeretjük laza és hangulatos stílusát, mely nagyon jól passzol egy pár velúrhatású cipőhöz.

A kényelmes polárbélésű kardigán

 

Jó hír, a kötött pulóver, amit annyira szeretünk, kardigán változatban is kapható! Polárbélésével tökéletesen ötvözi a kényelmet, a meleget és a stílust. Viselje a városban vagy a hegyekben, valódi karácsonyi hangulatot kelt elegáns mintáinak köszönhetően. Praktikus, cipzáras zárórészével télre lett tervezve, ez a kardigán gyorsan ruhatára központi darabjává válik majd!

Fedezze fel pulóverválasztékunkat!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !