🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Mit viseljünk egy (első) randin?

Egy első randevú mindig nagy izgalommal jár. Milyen helyszínt válasszunk? Mi lenne az ideális randi program?  És persze a nagy kérdés, mit viseljünk az első találkozón? Íme néhány hasznos tipp, amely segít a megfelelő öltözék összeállításában, hogy a legközelebbi alkalommal egészen biztosan sikerrel járjunk és jó benyomást tegyünk a partnerünkre! Először is, az öltözékünknek illenie kell a randi helyszínéhez, illetve a randi programjához. Ha a randevúra egy étteremben kerül sor, természetesen az étterem stílusától is függ a ruhaválasztás. Egy pizzériában kicsit lazábban is fel lehet öltözni, mint egy elegáns étteremben. Ha pedig egy könnyű zenei koncertre megyünk, a farmer teljesen helyénvaló, míg egy szimfonikus koncerten inkább kellemetlenül feltűnő lenne. A következő cikkünkben konkrét tippek következnek. 

A megfelelő öltözék egy téli randevúhoz

Amikor egy téli randevúra keresünk ruhát, például Valentin-napra, fontos, hogy ne csak a megjelenést, hanem a ruházat funkcionalitását és szigetelő tulajdonságait is figyelembe vegyük. Bármennyire is stílusos egy szép zakó egy pulóver felett, hidegebb időben érdemes inkább rétegesen öltözködni, hiszen vacogva nem fogunk túl magabiztos benyomást kelteni a találkozón. Szabadtéri programhoz vagy romantikus téli sétához válasszunk egy vastag télikabátot, például finom szarvasbőr hatású művelúr modellt, mely jó meleg sherpa béléssel ellátott vagy egy stílusos parkát műszőrmével díszített kapucnival!
Image
Image
Egy kellemes esti sétához a belvárosban vagy egy hangulatos borbárban eltöltött estéhez tökéletes választás lehet egy divatos, steppelt puffer kabát. Bármit is viseljünk alatta, legyen az ing, mellény vagy pulóver, maradjunk a klasszikus, visszafogott színeknél, és kerüljük a túlságosan feltűnő és hivalkodó mintákat! Az ingek és pulóverek esetében minél különlegesebb az alkalom, annál elegánsabbnak kell lennie a ruhadarabnak is. A norvégmintás, kötött pulóver tökéletes egy forraltboros kunyhóba vagy korcsolyázáshoz, azonban egy étteremi vacsorához válasszunk inkább egy kifinomultabb, egyszínű inget kockás helyett. Kollekciónkban található hozzá illő chino nadrág vagy alkalmi farmer is, amely könnyen párosítható inggel vagy pulóverrel.

Hogyan készüljön egy randira tavasszal, illetve nyáron?

Tavasszal mindenképpen jó választás egy könnyű kabát vagy egy divatos farmerdzseki. Egy randin sokat számít az ápolt megjelenés, plusz a megfelelő öltözet, de természetesen ez helyzettől és a helyszíntől függően változhat. Különösen az első randin érdemes odafigyelni az ilyen apróságokra. A nők általában értékelik, ha stílusos öltözékben érkezünk a randevúra. Napközben jó ötlet hosszú ujjú, világosabb színű pólót viselni a kabát alatt. A fehér szín mindig biztos választás, ráadásul könnyen kombinálható. Este viszont egy sötétebb színű ing a legjobb döntés.
Image
Image
Forró nyári napokon vagy egy randira a strandon, a klasszikus kivitelezésű teniszingek és a rövid ujjú ingek is remek választásnak bizonyulnak. A könnyű szövetnadrágok vagy a nyári farmerek koptatott kék, illetve fehér árnyalatban ideálisak ilyen alkalmakra. Csak akkor viseljünk pólót rövidnadrággal vagy bermudával kombinálva, ha biztosok vagyunk benne, hogy párunk is a laza megjelenést kedveli, hiszen nagyon fontos az első benyomás.
Image

Hová menjünk az első randin?

Ez egy nagyon fontos kérdés. Mindannyian azt szeretnénk, hogy az első randevú felhőtlenül teljen, és teljes mértékben a partnerünkre tudjunk koncentrálni. Ebből következik, hogy helyszínül a kedvenc hamburgerezőnk vagy sörözőnk szóba sem jöhet, mert ott nagy valószínűséggel összefuthatunk barátokkal vagy ismerősökkel, ami megzavarhatja az ismerkedést. Válasszunk inkább egy csendes helyet, ahol háborítatlanul tudunk randipartnerünkre figyelni. Sok románc kezdődött már egy kis művészbárban vagy fagylaltozóban...

Inspirálódjon választékunkból!

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !