🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Polárpulóverek

(38 Termék)

Télen, hogy megvédjük magunkat a hidegtől, meleg parkát vagy férfi téli dzsekit veszünk föl. Férfi aláöltöző pulóvert és flanel inget vagy puha kötött vagy polár férfi pulóvert veszünk alá. És igen, a polár továbbra is a szezon egyik kiemelkedő anyaga. Több mutatása Férfi Polárpulóverek.

24 termék megtekintve a(z) 38 termékből

LÁSD MIND

Férfi polár pulóver: olcsó és rendkívül praktikus!

Télen, hogy megvédjük magunkat a hidegtől, meleg parkát vagy férfi téli dzsekit veszünk föl. Férfi aláöltöző pulóvert és flanel inget vagy puha kötött vagy polár férfi pulóvert veszünk alá. És igen, a polár továbbra is a szezon egyik kiemelkedő anyaga.

Miért válasszon férfi polár pulóvert?

Mint minden polár ruházatnak, a férfi polár pulóvernek is előnye, hogy rendkívül kényelmes, meleg és szigetelő. További lényeges előny, hogy gond nélkül mosható géppel, és nagyon gyorsan szárad... Télen is! Praktikusak, a zsebes vagy zseb nélküli férfi polár pulóverek általában cipzáras álló gallérral rendelkeznek, amely jól védi a nyakat. Ezen kívül szín szempontjából Öné a választás! Klasszikus és könnyen társítható színek, mint a bézs, barna, szürke és tengerkék, vagy különlegesebb színek, mint a piros, narancssárga vagy a királykék… minden ízlés és minden hangulat számára megvan a megfelelő! Általában egyszínűek, sokat kontrasztos részletek díszítenek: váll betétek, nyak belső része, mellkasi szitanyomott minta vagy cipzár. Végül a polár cikkek általában nagyon kedvező árúak. Tehát itt találhat olcsó férfi polár pulóvereket

Hogyan válasszunk férfi polár pulóvert?

Vannak nagyon meleg és vastag polár pulóverek férfiak számára. Sűrűségük elérheti a 300 g/m2-t, vagy akár néha többet is. Használatukban ezért hasonlítanak az igazi szabadtéri férfi polár kabátokhoz. Hordhatóak önállóan, és alul gyakran állíthatók, hogy megakadályozzák a levegő bejutását. A klasszikus férfi polár pulóverek egy kicsit vékonyabbak. Sűrűségük az úgynevezett mikropolár modellek esetében gyakran 220 g/m2 vagy 190 g/m2 körül mozog. Kicsit vékonyabbak, jó melegek és elegendőek, ha Ön téli parkát vagy dzsekit hord. Ezen kívül ne feledje, hogy ezeket a mikropolár modelleket - amelyek gyakran 2-es vagy akár 3-as szettben kaphatóak - általában nagyon vonzó áron kínáljuk. Végül ezen a weboldalon mindenki számára talál modelleket, nagyméretű férfi polár pulóvereket is, akár 5XL-ig.

    Válassza ki a méretét