🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Kötött Pulóverek

(23 Termék)

A tél kiemelkedő darabja, a férfi pulóver számos modellben kapható. Gyors áttekintés az összes rendelkezésre álló lehetőségről. Több mutatása Férfi Kötött Pulóverek.

23 termék megtekintve a(z) 23 termékből

LÁSD MIND

Férfi kötött pulóver: végtelen sok modell!

A tél kiemelkedő darabja, a férfi pulóver számos modellben kapható. Gyors áttekintés az összes rendelkezésre álló lehetőségről.

Férfi kötött pulóver: az anyagok megválasztása, a legfényűzőbbektől vagy legmelegebbektől a könnyebbekig!

A luxus szimbóluma, a férfi kasmír pulóver rendkívül puha és meleg, de továbbra is a legdrágább. Ha úgy szeretne örömet szerezni magának, hogy közben nem veri magát nagy költségekbe, válasszon azok közül a modellek közül, amelyek kombinálják a kasmírt egy másik fonallal (gyapjú, akril, viszkóz). És biztos lehet benne, hogy vannak más lehetőségek is. Télen a természetes vagy kevert gyapjú pulóverek is tökéletesen teljesítik küldetésüket. A természetes gyapjú valóban kiváló szigetelő. Egy gyapjú pulóver, még ha vékony is, mindig jó meleg lesz. De vannak akik néha panaszkodnak puhaságának hiánya vagy meglehetősen magas ára miatt. Hogy ezeket a problémákat elkerülje, válasszon olyan pulóvert, mely akrillal vegyíti a gyapjút. Így kihasználhatja ezen két anyag előnyeit. Átmeneti időre vagy akár nyárra könnyebb akril- vagy pamutpulóvereket válasszon. Végül ne feledje, hogy a szintetikus szálakat tartalmazó pulóvereket általában könnyebb tisztítani. És ha az egyszerű gondozás elsőbbséget élvez az Ön számára, gondoljon a férfi polár pulóverre; nincs semmi praktikusabb!

Férfi kötött pulóver: a formák és a színek választéka!

Vékony vagy vastagabb férfi kötött pulóver, modelljeink minden formában kaphatók. Itt talál kerek nyakú, V nyakú vagy vállkendő nyakú pulóvereket, valamint garbónyakú, cipzáras vagy gombos magas nyakú pulóvereket. A férfi magasnyakú pulóver ezen legújabb modelljeinek az az előnye, hogy ugyanolyan hatékonyan védik a nyakat, mint a garbó, de lehajtva is viselhetők. Hasonlóképpen, széles választékot talál visszafogottabb tónusú egyszínű pulóverekből, amelyek könnyen társíthatók, de színesebb árnyalatú modelleket is talál. Végül a téli termékcsaládban rendszeresen kínálunk hegyvidéki stílusú jacquard pulóvereket vagy ír stílusú férfi kötött pulóver modelleket.

    Válassza ki a méretét