🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Sportos Pulóverek

(25 Termék)

Sokoldalúbb, mint egy vastag férfi kötött pulóver vagy egy férfi aláöltöző pulóver, a pulóver egy sportos felsőrész - se nem túl meleg, se nem túl vékony -, aminek az az előnye, hogy szinte minden évszakban hordható: nyári estéken önmagában, átmeneti időben kabát alatt, vagy télen melegebb kabát alatt. Több mutatása Férfi Sportos Pulóverek.

24 termék megtekintve a(z) 25 termékből

LÁSD MIND

Férfi pulóver: a molton puhasága és kényelme

Sokoldalúbb, mint egy vastag férfi kötött pulóver vagy egy férfi aláöltöző pulóver, a pulóver egy sportos felsőrész - se nem túl meleg, se nem túl vékony -, aminek az az előnye, hogy szinte minden évszakban hordható: nyári estéken önmagában, átmeneti időben kabát alatt, vagy télen melegebb kabát alatt.

Férfi pulóver: a vastag pulóver vagy a mellény kiváló alternatívája!

A férfi sportpulóver – hűen ennek az amerikai sportolók öltözőiben született ruhadarabnak az eredetéhez – hordható laza öltözettel, sportcipővel, pólóval, molton nadrággal vagy farmerrel! Bár a laza megjelenésű férfi molton pulóver leggyakrabban egyszínű, bizonyos - kerek nyakú, cipzáros nyakú vagy pólónyakú - modellek a fantáziát helyezik előtérbe, és csíkokkal vagy eredeti szitanyomott mintával vannak díszítve. A kerek nyakú férfi pulóver azonban remekül passzolhat egy városiasabb összeállításhoz is. És igen, ugyanúgy felveheti a férfi molton pulóvert egy hétköznapi ing fölé, mint ahogy egy vékony pulóverrel tenné. Ehhez ne válasszon túl nagy méretet (oversize, ahogy a „divatszakemberek” mondják! ). Végül természetesen találhat férfi cipzáras pulóvereket is, amelyek valójában molton kardigánok, szintén minden színben kaphatók.

Férfi kapucnis pulóver: kényelmes és praktikus!

A fiatalok körében különösen népszerű férfi kapucnis pulóver bármilyen életkorban hordható. A határozottan sportos, kenguruzsebekkel ellátott modellek mellett a cipzáras vagy cipzár nélküli kapucnis pulóver könnyedén beleilleszthető hétköznapi öltözékbe, dzseki vagy kabát alá, kihajtott kapucnival. Itt is az egyetlen betartandó szabály: válasszon kényelmes, de ne túl nagy modellt, és kerülje a túl sportos jellegű, fehér zsinórú kapucnis pulóvereket. Végül, bármilyen szabást is kedvel, itt olcsó és rendkívül kényelmes férfi pulóvereket talál, amelyek – bolyhos vagy nem bolyhos – puha moltonból, pamutból és/vagy poliészterből készültek. A fekete férfi pulóvertől a fehér férfi pulóverig, a rózsaszín férfi pulóveren keresztül... itt minden árnyalatban talál modelleket! Melírozott hatású szürke, khaki vagy - trendi és könnyen társítható - bordó vagy piros, zöld, kék vagy sárga pulóver tónusosabb színekben... tényleg minden ízlésnek van valami! Végezetül, ha férfi polár pulóvert keres, nézze meg a „Polár pulóverek” menüpontunkat.

    Válassza ki a méretét