🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Hosszú Ujjú Pólók

(21 Termék)

A pólók családján belül a hosszú ujjú modellek egyre jobban elterjednek, egyre több férfit vonzanak. El kell mondanunk, hogy ezek nincsenek híján az ütőkártyáknak. Több mutatása Férfi Hosszú Ujjú Pólók.

21 termék megtekintve a(z) 21 termékből

LÁSD MIND

Férfi hosszú ujjú pólók: igazi trend!

A pólók családján belül a hosszú ujjú modellek egyre jobban elterjednek, egyre több férfit vonzanak. El kell mondanunk, hogy ezek nincsenek híján az ütőkártyáknak.

Férfi hosszú ujjú póló: alapvető darab egész évben!

Könnyű, de rövid ujjú alteregójánál kissé jobban öltöztet, a férfi hosszú ujjú pamut póló ugyanolyan jól viselhető nyáron, amikor nincs nagy meleg, mint tavasszal. Az átmeneti időszakban egy kabát vagy mellény alatt is tökéletes. Télen, pulóver alatt viselve lágyságot és kényelmet nyújt Önnek. A szabás tekintetében a pólók általában egyenes szabással rendelkeznek, de találhat néhány vékony férfi hosszú ujjú póló modellt is, amely testhezállóbb viseletet biztosít. A nyakkivágás szempontjából a trendet a tunéziai nyakú férfi hosszú ujjú pólók vagy a kerek nyakú férfi hosszú ujjú pólók képviselik. Ezzel szemben, ha vékony de nagyobb védelmet biztosító garbó nyakú felsőt keres, látogasson el a „férfi aláöltöző pulóverek” menüpontunkba.

Sima vagy nyomtatott mintájú férfi hosszú ujjú póló: mindenki a saját stílusában!

Szeretne egy olyan pólót, amely könnyen társítható a laza, utcai ruházathoz! Válassza az egyszínű férfi hosszú ujjú pólót. A nagyszerű klasszikusok között természetesen talál fekete férfi hosszú ujjú pólókat, valamint fehér hosszú ujjú pólókat is a nyárra. Ezen két véglet között a tónusok végtelenek: szürke, piros, kék, zöld, sárga férfi hosszú ujjú pólók... minden színben! Még eredetibb, a személyiségét tükröző pólót szeretne? Válasszon szitanyomott modellt. Ha az utazásért rajong, az amerikai Vadnyugat szerelmese, kedveli a motorokat, a hegyeket vagy a vadállatokat... itt biztosan talál egy olcsó hosszú ujjú pólót, amely megfelel Önnek! Végül, természetesen, ha inkább rövid ujjú férfi pólót keres, és különösen ha V nyakú férfi pólót... vagy akár fehér férfi pólót, csíkos férfi pólót vagy nyomtatott mintájú rövid vagy hosszú ujjú pólót… Kattintson közvetlenül ezekre a mezőkre; így még gyorsabban megtalálhatja amit szeretne!

    Válassza ki a méretét