🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Rövid Ujjú Pólók

(134 Termék)

Ha van egy felső, amely mindenkinek megtalálható a gardróbjában; ez az! Rendkívül kényelmes, a rövid ujjú póló nyáron nélkülözhetetlen! Könnyen hordható rövidnadrággal vagy bermudával, tökéletes farmernadrággal vagy chino nadrággal. Minden laza ruházathoz illik, ugyanakkor nagyon sportos is lehet. Fókuszáljunk erre az ezeregy arcú alapdarabra! Több mutatása Férfi Rövid Ujjú Pólók.

24 termék megtekintve a(z) 134 termékből

LÁSD MIND

Rövid ujjú póló férfiaknak: A nélkülözhetetlen alapdarab!

Ha van egy felső, amely mindenkinek megtalálható a gardróbjában; ez az! Rendkívül kényelmes, a rövid ujjú póló nyáron elkerülhetetlen! Könnyen hordható rövidnadrággal vagy bermudával, tökéletes farmernadrággal vagy chino nadrággal. Minden laza ruházathoz illik, ugyanakkor nagyon sportos is lehet. Fókuszáljunk erre az ezeregy arcú alapdarabra!

Férfi rövid ujjú pólók: melyik anyagot részesítse előnyben?

A mindennapokban továbbra is a puha és rugalmas pamut rövid ujjú férfi póló a befutó , de a férfi V-nyakú póló iránt is nagy az érdeklődés. Azonban a klasszikus, kerek nyakú modellek egyre inkább versenyeznek a férfi rövid ujjú, V-nyakú pólókkal vagy akár férfi rövid ujjú, tunéziai galléros (más néven „gombos nyakú”) pólókkal. 100%-osan nyári stílusban gondoljon a fűzős nyakú modellekre is! Sportoláshoz, a poliészter anyagú pólók valódi szövetségesek! Elvezetik az izzadságot, gyűrődésmentesek, egy szempillantás alatt száradnak és nem kell őket vasalni. Egyszóval: nem talál náluk könnyebben hordható felsőt! Nyaraláskor ez is valódi plusz!

Férfi rövid ujjú pólók: melyik stílust válassza?

Az egyszínű póló: mindig praktikus alapdarab! Gyakran 2, 3 vagy 4 darabos szettben kaphatóak, ezek az olcsó pólók lehetővé teszik, hogy folyamatosan variálja a színeket, anélkül, hogy költségekbe verné magát. A klasszikus fehér férfi pólótól a rendkívül színes modellekig, számos árnyalatban kaphatóak. Kéttónusú pólók: szintén nagy klasszikusok! Az egyszínű modelleken túl, kontrasztos részletekkel (gallér szegélye, mellkasi zseb stb.) kiemelve, fedezzen fel emblematikus darabokat, például a híres férfi rövid ujjú baseball pólót vagy a férfi tengerész pólót! A hagyományosan kék-fehér csíkos, férfi rövid ujjú tengerész póló örökké divatos, a nyaralás és a tengerpart hangulatát hozza. A nyomtatott mintás férfi póló: a legmerészebb! Mindig divatban vannak a szitanyomott mintás pólók, amelyek az eredetiségre összpontosítanak. Találhat elvont grafikai nyomatokkal ellátott pólókat, de nyári szörfös stílusú pólókat, vagy akár a régi és mai Amerikát idéző ​​pólókat is. Végül, ha inkább hosszú ujjú férfi pólót keres, jó ha tudja, hogy széles választékot talál ezen a weboldalon is.

    Válassza ki a méretét