🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Nagy méretű Férfi Kardigánok

(45 Termék)

A férfi kardigán újra divatos darab. És jó okból ... Praktikusabb, mint egy pulóver vagy hosszú ujjú felső, nyitott vagy zárt állapotban is hordható, ezért sokféle lehetőséget kínál. Stílusát tekintve 2 fő trend jelenik meg. Több mutatása Nagy méretű Férfi Kardigánok.

24 termék megtekintve a(z) 45 termékből

LÁSD MIND

Nagy méretű kardigán férfiaknak: kényelmes, elegáns, alkalmi vagy sportos darab!

A férfi kardigán újra divatos darab. És jó okból... Praktikusabb, mint egy pulóver vagy hosszú ujjú felső, nyitott vagy zárt állapotban is hordható, ezért sokféle lehetőséget kínál. Stílusát tekintve 2 fő trend jelenik meg.

Nagy méretű kardigán férfiaknak vékony vagy vastag anyagból: a sikkes vagy hétköznapi stílusért!

Az átmeneti időszak nagy klasszikusa, a vékony és egyszínű férfi gyapjú kardigán rendkívül sokoldalú! Viselheti laza ruházathoz vagy - elegánsabb módon - inggel és nyakkendővel. A színek szempontjából, ha csak egy vagy két ilyen stílusú kardigánja van, válasszon semleges tónusokat, amelyek a legtöbb felső ruházatának megfelelnek. Válasszon például fekete férfi kardigánt, vagy ami még jobb, szürke férfi kardigánt. Egyéb klasszikus tónusok: bézs, sötétkék, barna vagy bordó... a fehér nyárra van fenntartva. A vastagabb anyagból készült téli modellek különösen divatosak! Gyakran természetes tónusokban kaphatók - bézs, szürke, tengerkék - autentikus és hétköznapi, sikkes stílust képviselnek. Csavart mintákkal vagy anélkül, ezek a gombos vagy cipzáras meleg férfi kardigánok tökéletesek lesznek egy laza flanel inggel párosítva. Végül, ha egy téli férfi kardigánról álmodik, amely kiemelkedő védelmet nyújt, akkor értékelni fogja a polárral vagy a sherpával bélelt kötött kardigánokat és dzsekiket. Ugyanebben a stílusban, félúton a férfi kardigán és a férfi dzseki között is találunk steppelt, valamint polár vagy sherpa bélésű cipzáras pulóvereket.

Cipzáras férfi molton vagy polárkardigán: a sportos stílusú öltözködés!

Sportosabb és lazább stílusban választhat egy kapucnis vagy kapucni nélküli puha molton kardigánt, amely nagyon kényelmes viselet, vagy akár egy férfi polár kardigánt is! Az ilyen típusú cipzáras férfi kardigánnak tagadhatatlan előnyei vannak! Puha, meleg és kényelmes, a polár kardigánok könnyen moshatók és egy szempillantás alatt megszáradnak, ami télen rendkívül előnyös tulajdonság. Ezenkívül gyakran 2 darabos szettben, verhetetlen áron kapható... elég ahhoz, hogy a ruhatára kibővüljön anélkül, hogy nagy költségekbe verné magát! Elegáns kötött kardigán vagy sportos férfi kardigán, bármi is legyen a kívánsága, itt biztosan talál olcsó és ízlésének megfelelő férfi kardigánt, mely végigkíséri Önt az őszi-téli szezonban. Ha pedig mellényt keres, lépjen minél előbb ezen praktikus meleg ruhadaraboknak szentelt menüpontunkra!

    Válassza ki a méretét