🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Dzsekik

(58 Termék)

A hagyományos férfi kabátok, férfi parkák illetve vastag férfi kabátok mellett, még léteznek kedvező árú férfi dzsekik minden évszakra.

24 termék megtekintve a(z) 58 termékből

LÁSD MIND

Férfi dzsekik: modellek mindenki számára!

A hagyományos férfi kabátok, férfi parkák illetve vastag férfi kabátok mellett, még léteznek kedvező árú férfi dzsekik minden évszakra. Akár sportosabb vagy szabadidős férfi dzsekit keres, akár egy városi modellt, hatalmas a választék.

Férfi dzsekik: sportos és szabadidős stílusú modellek!

Séták, túrák, futás ... Rendszeresen végez sport- és szabadtéri tevékenységeket? Szüksége van praktikus, könnyen használható dzsekikre, amelyek megvédik Önt a hidegtől, a széltől vagy az esőtől. Számos softshell férfi dzsekit talál itt, de kapucnis víztaszító dzsekiket és rendkívül praktikus férfi széldzsekiket is. Hasonlóképpen ne hagyja ki a nálunk kapható férfi polárdzsekiket sem. A vastag és nagyon meleg téli férfi dzsekiktől kezdve a könnyebb modellekig, amelyek finom mikropolárból készültek, itt biztosan megtalál mindent, amire szüksége van! Végül, ugyanennek a kényelemnek a szellemében, felhívjuk figyelmét, hogy vannak a kínálatunkban kapucni nélküli molton anyagú férfi átmeneti dzsekik a „férfi pulóver” menüpontunkban. Utolsó előny: ezek a sport- és szabadidő dzsekik széles színválasztékban kaphatók. Khaki, fekete, sötétkék, szürke férfi dzseki vagy piros, élénk kék férfi dzseki... Minden tónus lehetséges!

Férfi dzseki: valamivel városibb modellek!

Szeretne egy laza, de stílusos dzsekit, amely bárhol könnyen viselhető, a városban is? Ha szeretne egy hosszított férfi dzsekit, mely csípő alá ér, nézze meg a férfi szafari kabátokat. Ellenálló vászonból vagy gyönyörű irha hatású művelúrból készültek ezek az időtlen többzsebes dzsekik. A férfi divat nagy szabványai között megtalálhatók a férfi farmerdzsekik is. Utánozhatatlan szabásúak ezek a fekete, sötét- vagy mosott hatású kék farmerdzsekik nemcsak tavaszi-nyári, hanem műszőrmével bélelt téli változatban is léteznek. Végül itt megtalálja a steppelt férfi dzsekiket és a polár férfi dzsekiket is. Valóban minden ízléshez, minden stílushoz találhat megfelelőt! Ne felejtse el megnézni a többi menüpontunkat sem, ha műbőr vagy bőranyagú kabátot vagy meleg ruházatot keres, mint például az ujjatlan vastag kabát, meleg mellény vagy férfi kardigán.

    Válassza ki a méretét

      Frissítettük a méreteinket, hogy megkönnyítsük a választást. Rendelés előtt tekintse meg !