🚚INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 990 Ft feletti online vásárlás esetén! A termékeket a kézhezvételtől számított 100 napon belül visszaküldheti nekünk.

Férfi Alsónadrágok

(50 Termék)

A XX. század elején tűnt fel, jóval a férfi boxer előtt, a fecske alsónadrág kiváló időtlen férfi alsónemű! A hétköznapokban továbbra is sok magyar férfi kedvenc modellje. El kell mondani, hogy abszolút kényelmet és kiváló tartást nyújt.

24 termék megtekintve a(z) 50 termékből

LÁSD MIND

Férfi alsónadrág: az alsóneműk nagy klasszikusa!

A XX. század elején tűnt fel, jóval a férfi boxer előtt, az alsónadrág kiváló időtlen férfi alsónemű! A hétköznapokban továbbra is sok francia kedvenc modellje. El kell mondani, hogy abszolút kényelmet és kiváló tartást nyújt.

Alacsony vagy magas derekú férfi alsónadrág, pamut vagy mikroszálas anyagból?

A magas vagy az alacsony derekú férfi alsónadrágot részesítsük előnyben? Nyitott férfi alsónadrágot vagy zárt modellt válasszunk? Rejtett gumírozott derékrésszel vagy széles látható derékrésszel? Mindezekre a kérdésekre nincs egyszerű válasz! Ez egyéntől függ. A lényeg az, hogy olyan alsónadrágot válasszon, amelyben tökéletesen kényelemben érzi magát, és amely megfelel személyes ízlésének. Anyag szempontjából a pamut férfi alsónadrág, mely gyakran elasztánnal dúsított (tehát sztreccs pamutról beszélünk), egyszerre puha és kényelmes. E nagyszerű klasszikus mellett poliészter vagy mikroszálas alsónadrágot is talál. A vékony és könnyű mikroszálas férfi alsónadrág „második bőr” hatást nyújt. Gyakran a férfiak tökéletes sport alsónadrágjának is tartják, mert segít elvezetni az izzadságot.

Egyszínű vagy mintás férfi alsónadrágok; hogy kihasználja a legjobb árakat, gondoljon a szettekre!

Sok egyszínű alsónadrágot talál itt - a hagyományos fehér férfi alsónadrágoktól a modernebb fekete, kék vagy piros alsónadrágokig - de csíkokkal vagy más mintákkal nyomtatott alsónadrágokat is. Ha olcsó férfi alsónadrágot keres, részesítse előnyben a szett ajánlatokat! Az egységár gyakran vonzóbb. Végül fontos tudni, hogy itt könnyen talál nagy méretű férfi alsónadrágokat. A modellek többsége 5XL-ig kapható. Egyenként árusított alsónadrágok vagy olcsó férfi alsónadrág szettek, bármi lehetséges! Tehát böngésszen oldalainkon, és ne felejtsen el körülnézni a többi alsónemű menüpontunkban. Boxer, férfi száras alsónadrág vagy férfi zokni; itt minden alapdarabot megtalál, amire szüksége van!

    Válassza ki a méretét